Voordelen en terugbetalingen

TelePHON.digital

Nieuw voordeel vanaf 1/1/2022

TelePHON.digital is een digitaal logopedie platform, erkend door mhealth Belgium. Via een eenvoudige test kom je te weten of je baat kan hebben bij logopedische ondersteuning.

Er is een stemtest, die je kan doen als je vaker last hebt van een hese stem, als je je kracht verliest in je stem of bij andere problemen. Daarnaast is er ook een sliktest, die je kan doen indien je je vaker verslikt of als je moet hoesten tijdens het eten.

Nadat je de testen hebt uitgevoerd, worden er een reeks oefeninen voorgesteld die je zelf via het platform kan doen. Heb je extra begeleiding nodig hierbij? Dat kan, want via het platform kan je ook in contact komen met erkende logopedisten, die je kunnen begeleiden.

Alle voordelen op een rij


Partena-voordeel: Gratis stem- en sliktest en oefeningen

Als klant van Partena Ziekenfonds kan je gratis gebruik maken van de testen, de oefeningen op het platform en 2 logopedie sessies via het platform. De logopedist zal je vooruitgang beoordelen, en indien nodig doorverwijzen naar verder consultaties nadat de proefperiode werd afgerond. 

Voorwaarden

  • Je geniet van dit voordeel vanaf 1/1/2022. 
  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Start je test via: www.telephon.be/cliënten
  2. Registreer je op het platform. Je kan onmiddellijk starten met oefeningen.
  3. Wens je extra begeleiding? Neem contact via het  platform en vermeld dat je klant bent van Partena Ziekenfonds. Je zal 2 sessies gratis kunnen volgen.

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Dyscalculie

Dyscalculie

2 x 2 = 4? Dyscalculie is een rekenstoornis die voorkomt bij kinderen en volwassenen. Hoewel maal- en deeltafels, optellen en aftrekken, breuken en meetkunde voor de meeste kinderen na een tijdje een automatisme worden, blijft dit voor kinderen met dyscalculie een erg moeilijke materie.

dyslexie

Dyslexie

Het woord ‘dyslexie’ is afgeleid uit het Grieks en betekent letterlijk niet kunnen lezen. Dit kun je zeker niet als definitie van deze leerstoornis hanteren. Wie dyslexie heeft kampt in min of meerdere mate met problemen bij het lezen, spellen en/of schrijven. De ene ondervindt bijvoorbeeld moeite om hardop te lezen, terwijl de andere er niet in slaagt correct te spellen.

Ontdek meer over kinderen en jongeren

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.

Online aansluiten Meer info vragen
Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena