Voordelen en terugbetalingen

Start To Sleep

Start To Sleep is een online programma voor slaaptherapie, ontwikkeld door slaapexpert en psychotherapeut Annelies Smolders.

De therapie van Start To Sleep pakt slapeloosheidsklachten aan, van niet kunnen inslapen, tot niet kunnen doorslapen, te vroeg wakker worden, piekeren, afbouw slaapmedicatie, shiftwerkers, ...

De online slaaptraining is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen methodes als de Cognitieve Gedragstherapie Insomnia, aangevuld met ACT, mindfulnesstechnieken, persoonlijke slaapschema's en begeleiding. Via digitale therapie hoef je je niet te verplaatsen en ben je snel geholpen, er is geen wachtlijst.

Jouw voordeel


Partena-korting

Je betaalt als klant 139,99 euro i.p.v. 149,99 euro voor 6 weken.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

 1. Ga naar www.starttosleep.be en abonneer je op het Traject 6 weken.
 2. Geef bij je betaling de voordeelcode 'partena' in.
 3. De korting wordt meteen verrekend.

Hoe werkt Start To Sleep?

 1. Kennismaking
  Registreer je voor de slaaptraining en kies je traject. Via de vragenlijst leert de Start-to-Sleep psycholoog je beter kennen.
 2. Toegang online platform
  Vul gedurende 6 weken je online slaapdagboek in. Die gegevens zijn nodig om de psycholoog een goed beeld te geven van jouw slaapklachten en slaappatronen.
 3. Persoonlijke slaapschema's
  Je ontvangt wekelijks een persoonlijk slaapschema op maat. Die worden gemaakt op basis van je vooruitgang.
 4. Persoonlijke slaapcoach
  Dagelijks ontvang je technieken en methodes om je slaapprobleem stap voor stap aan te pakken in combinatie met je persoonlijk opgelegde slaapschema’s.
 5. Volg je progressie
  Zowel je vooruitgang als je slaapdagboek worden dagelijks van nabij opgevolgd door je psycholoog. Pas je de technieken aangereikt tijdens de training niet goed toe of maak je niet voldoende vooruitgang, dan ontvang je meldingen.

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Insomnia

Welke slaapproblemen bestaan er?

Slapen is voor de mens onontbeerlijk voor een goede gezondheid. Een nachtje slecht slapen kan een negatief effect op je concentratie en reactievermogen hebben. Op lange termijn kan slaaptekort slaapproblemen in de hand werken. Enkele tips voor een zalige nachtrust!

Slaap probleem

Hoe pak je een slaapprobleem aan?

Wil je niet langer wakker liggen van een verstoorde nachtrust? Wacht dan niet te lang om professionele hulp te zoeken. Als je gedurende vier opeenvolgende weken met slaapproblemen kampt, is het tijd om een arts op te zoeken. Er bestaan verschillende behandelingen voor slaapproblemen. Ontdek hier hoe je iets kunt doen aan je slaapprobleem.

Slaap moeilijkheden

Slapen, een onderschat fenomeen

Gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn bekende ingrediënten van een gezonde levensstijl, maar we mogen een goede nachtrust zeker niet vergeten. Goed of slecht slapen betekent namelijk een verschil van dag en nacht. Maar slapen, hoe gaat dat nu juist?

Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan!

Partena Ziekenfonds wil je graag aan een verkwikkende nachtrust helpen. In ons gratis ebook lees je meer over slapen en slapeloosheid en vind je bruikbare tips van onze slaapexperten. 

 

ebook slapen
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena