Voordelen en terugbetalingen

Klantenbijdrage poets- en strijkhulp

Maak je gebruik van de poets- en strijkdiensten van Partena en OZ Poets- en strijkhulp? De klantenbijdrage voor poets- en strijkhulp betaalt Partena Ziekenfonds voor jou. 

Jouw voordeel


Vrijstelling van 60 euro

Als klant van Partena Ziekenfonds betaal je geen klantenbijdrage van 60 euro voor poets- en strijkhulp via Partena en OZ.

Voorwaarden

Hoe geniet ik van dit voordeel?

Partena Ziekenfonds betaalt de klantenbijdrage automatisch. Je ontvangt dus geen factuur van Partena en OZ Poets- en strijkhulp.


Poets- en strijkhulp
 

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

65-plus voordelen

Voordelen voor 65-plussers

Je krijgt tal van voordelen vanaf je 65 jaar bent. Sommige zijn gekend, voor andere moet je al een echte speurneus zijn om ze weten te vinden. Partena Ziekenfonds helpt je een handje.

Dienstencheque fiscaal aftrekbaar

Zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar?

Dienstencheques zijn een voordelige manier om een poets- of strijkhulp in te schakelen. Oorspronkelijk werden ze ingevoerd door de overheid om zwartwerk tegen te gaan. Wat is nu precies het voordeel van dienstencheques? En zijn dienstencheques fiscaal aftrekbaar? Dat ontdek je hieronder.

Haal hulp in huis

Een opgeruimd en net huis geeft je gemoedsrust. De vlotte samenwerking met onze poets- en strijkhulpen zorgt voor onberispelijk werk. Betalen doe je met dienstencheques.

Huishoudhulp aanvragen Ik heb een vraag
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena