Voordelen en terugbetalingen

Helpper

Nieuw voordeel vanaf 1/1/2019!

Op zoek naar een handige harry die het gras afrijdt? Hulp nodig bij het koken, winkelen of gewoon nood aan gezelschap? Schakel een helpper in! Helpper is vandaag actief in de ruime regio rond Gent en Antwerpen en in Brussel. 

Helpper brengt mensen die nood hebben aan ondersteuning bij dagelijkse taken (helppies, bv. ouderen, personen met een beperking, chronisch zieken, alleenstaande ouders,…) en buurtbewoners die een centje willen bijverdienen (helppers), met elkaar in contact. Een helpper heeft weinig beperkingen qua taken en is niet gebonden aan vaste uren, ontzettend flexibel dus!

Een helpper inschakelen kan al vanaf een halfuurtje. Je betaalt 9 euro per gepresteerd uur en bent ook automatisch verzekerd. Je registreert je als helpper of helppie via de site van Helpper.

Meer weten over Helpper? Neem deel aan de gratis infosessies.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


Geen inschrijvingskost

Als klant van Partena Ziekenfonds betalen de helppies (mensen die hulp nodig hebben) vanaf 1/1/2019 geen 10 euro inschrijvingskost. Hiervoor krijg je onbeperkte toegang tot de ontmoetingsplaats met alle geverifieerde helppers uit je buurt. Je als helpper registreren is kosteloos.

Voorwaarden

  • Je bent in orde met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Surf naar de site van Helpper en registreer je.
  2. Geef aan dat je klant bent van Partena Ziekenfonds. De inschrijvingskost valt automatisch weg.

partena ziekenfonds en helpper

Onze partner

Helpper logo

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.


Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena