Voordelen en terugbetalingen

Gezondheidsshop shopavita.be

In onze gezondheidsshop shopavita.be vind je een ruim gamma producten en aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en iedereen die gezond in het leven staat. 

Denk maar aan verzorgingsproducten voor baby en mama, sport- en wellnessartikelen, incontinentiemateriaal, producten voor thuiszorg, zelfredzaamheid en mobiliteit, ...

Shopavita.be is bovendien een erkend verstrekker voor de zorgtrajecten van diabetesmateriaal, en je kunt er ook terecht voor gratis professioneel advies over woningaanpassing, comfortmeubelen en ergonomisch wonen.

Partena Gezondheidshop wordt shopavita.be

Had je al een account op Partena Gezondheidshop? Aangezien de nieuwe webshop shopavita.be niet langer verbonden is met het Partena Onlinekantoor, moet je éénmalig een nieuw account aanmaken op shopavita.be.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


10% en 30% korting

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen 10% korting op het volledige assortiment en 30% korting op incontinentiemateriaal, materiaal voor rug- en nekklachten, diabetesmateriaal en anti-decubitusmateriaal.

Voorwaarden

  • Je moet in orde zijn met je ziekenfondsbijdrage.
  • Je betaalt geen verzendingskosten bij levering in België bij aankoop van meer dan 50 euro.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Kies zelf of je online aankoopt of telefonisch je bestelling plaatst.
  2. Voor online aankopen surf je naar onze gezondheidsshop shopavita.be. Registreer je via www.shopavita.be en shop met Partena-korting. (De nieuwe webshop shopavita.be is niet langer verbonden met het Partena Onlinekantoor. Maak daarom éénmalig een nieuw account aan op shopavita.be. Nadien volg je ook je aankoopgeschiedenis eenvoudig op via shopavita.be.)
  3. De korting wordt meteen in mindering gebracht op je factuur.

Gezondheidshop

Shopavita.be

Gezondheidsshop op jouw maat

In onze gezondheidsshop shopavita.be vind je een ruim gamma aan gezondheidsproducten en aangepast materiaal. Als klant van Partena Ziekenfonds krijg je 10% korting!

Ontdek onze producten

Dossier zwangerschap en geboorte

Info over zwangerschap, bevalling, en het leven met een nieuwe baby. Reken ook op Partena voor kraamzorg, kinderopvang, zwangerschapsverlof en babyvoordelen.

Zit jij te veel stil?

Minder zitten is makkelijker dan je denkt. Doe de test en wij helpen je uit je stoel!

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.


Online aansluiten Meer info vragen
Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena