Voordelen en terugbetalingen

Belvilla vakantiewoningen

Belvilla is de specialist in de online verhuur van authentieke vakantiewoningen. Dankzij DTS-OTC Travel genieten leden van Partena Ziekenfonds een mooie korting bij het boeken van een Belvilla vakantiewoning.

Alle voordelen op een rij


5% korting

Leden van Partena Ziekenfonds ontvangen 5% directe korting bij het boeken van een Belvilla vakantiewoning. Deze korting is ook cumuleerbaar met lastminutes!

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Vraag de kortingscode voor het boeken van Belvilla vakantiewoningen aan via info@dts-otc.be of T. 02 522 88 90. Vermeld steeds je Partena klantennummer. (Dit vind je terug op je Partena-kleefzegel.)
  2. Reserveer je Belvilla vakantiewoning online. Onder ‘Kostenoverzicht’ klik je op ‘Voer uw code in’. Geef je code in en klik op ‘Verreken’.
  3. De 5% korting zal automatisch verrekend worden.

Onze partner

DTS-OTC Travel

Blogs en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

ontspannen vakantie

7 tips voor een ontspannen vakantie

Op vakantie vertrekken, daar kijk je het hele jaar naar uit. Maar eenmaal op je vakantiebestemming aangekomen, is ontspannen niet altijd vanzelfsprekend. We geven je daarom enkele tips voor een volledig ontspannen vakantie. 

Stress tips

10 tips tegen stress

Heb je het erg druk op het werk? Of heb je stress door de moeilijke organisatie van je gezinsleven? Er zijn een aantal praktische tips die je helpen opnieuw even op adem te komen. Bekijk onze infographic voor meer!

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds met een persoonlijke service, handige digitale diensten, en voordelen op maat van jouw leven.

Online aansluiten Meer info vragen
Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena