Voordelen en terugbetalingen

Belvilla vakantiewoningen

Belvilla is de specialist in de online verhuur van authentieke vakantiewoningen. Dankzij DTS-OTC Travel genieten leden van Partena Ziekenfonds een mooie korting bij het boeken van een Belvilla vakantiewoning.

Alle voordelen op een rij

Online aansluiten Advies op maat


5% korting

Leden van Partena Ziekenfonds ontvangen 5% directe korting bij het boeken van een Belvilla vakantiewoning. Deze korting is ook cumuleerbaar met lastminutes!

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Vraag de kortingscode voor het boeken van Belvilla vakantiewoningen aan via info@dts-otc.be of T. 02 522 88 90. Vermeld steeds je Partena klantennummer. (Dit vind je terug op je Partena-kleefzegel.)
  2. Reserveer je Belvilla vakantiewoning online. Onder ‘Kostenoverzicht’ klik je op ‘Voer uw code in’. Geef je code in en klik op ‘Verreken’.
  3. De 5% korting zal automatisch verrekend worden.

Onze partner

DTS-OTC Travel

Blogs en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Gastblogger Lisa: Put a baby in my belly

Blog 24 mei 2019

Kinderen! Ze zijn een hoop werk. Je krijgt nooit de energie terug die je erin steekt. Ze kosten handen vol geld. Je bent nooit meer zorgeloos. Je me-time is onbestaande. Om dan nog maar te zwijgen over de impact die ze hebben op je relatie. En ook al doe je alles juist, ze draaien op de koop toe toch niet altijd uit zoals je vooraf had gedacht! Dus rationeel gezien wil je toch geen kinderen? Maar zo werkt het helaas niet...

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Contacteer Partena Ziekenfonds
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena