Voordelen en terugbetalingen

Babyrekening

Tijdens het eerste levensjaar van je kindje kun je een financieel steuntje in de rug gebruiken. Partena Ziekenfonds helpt je graag met de babyrekening.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


Babyrekening van 500 euro

Bij geboorte of adoptie krijg je van Partena Ziekenfonds een babyrekening van 250 euro per ouder die aangesloten is bij Partena Ziekenfonds.

Daar bovenop krijg je 10% ledenkorting t.w.v. 25 euro per ouder bij aankopen in onze gezondheidsshop Shopavita.be. Hiermee kun je 1 jaar lang artikelen aankopen in Shopavita.be uit de rubriek baby en kind.

Voorwaarden

  • De ouder(s) moeten aangesloten zijn bij Partena Ziekenfonds.
  • Je kind moet bij ons ingeschreven worden als persoon ten laste.
  • De babyrekening wordt afgesloten binnen de 12 maanden na de geboorte of de registratie van adoptie van je kind in de gemeente.
  • Dit voordeel is inclusief het voordeel van de 10% terugbetaling van aankopen in Shopavita.be.
  • Je moet in orde zijn met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Bezorg ons een uittreksel uit de geboorteakte of een uittreksel uit de adoptieakte (op te vragen bij gemeente), zodat we je kind kunnen inschrijven bij Partena Ziekenfonds. Vermeld op het uittreksel dat je kiest voor de babyrekening.
  2. Zodra je babyrekening gecreëerd is, ontvangt de ouder waarbij het kind ingeschreven is een e-mail met daarin je persoonlijke voordeelcode. Deze voordeelcode moet je bij elke aankoop vermelden.
  3. Je kunt je artikelen aankopen via Shopavita.be.
  4. Bestel je voor 17u, dan ontvang je de aangekochte artikelen de volgende dag bij jou thuis. (Enkel voor artikels in voorraad.)

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Rubriek Baby en kinderen

Shopavita.be

Voor mama en baby

Van zwangerschap tot ontdekkende peuter. Onze gezondheidsshop shopavita.be selecteerde voor jou een brede keuze aan producten!

Bekijk in de shop

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

EHBO baby's en kinderen, deel 2 

EHBO baby's en kinderen, deel 2 

Blog 29 oktober 2015

Bij baby’s en peuters moet je vaak ogen op je rug hebben. Jammer genoeg ontsnappen ze al eens aan onze waakzame blik, soms met de nodige builen of wonden tot gevolg. Maar hoe verzorg je een wondje bij je kind? Wat is onschuldig, wat is ernstig? Wanneer zoek je meteen hulp?

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Hoe klant worden Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena