Voordelen en terugbetalingen

Babyrekening

Tijdens het eerste levensjaar van je kindje kun je een financieel steuntje in de rug gebruiken. Partena Ziekenfonds helpt je graag met de babyrekening.

Jouw voordeel


Babyrekening van 500 euro

Bij geboorte of adoptie krijg je van Partena Ziekenfonds een babyrekening van 250 euro per ouder die aangesloten is bij Partena Ziekenfonds.

Daar bovenop krijg je 10% ledenkorting t.w.v. 25 euro per ouder bij aankopen in onze gezondheidsshop shopavita.be. Hiermee kun je 1 jaar lang artikelen aankopen in shopavita.be uit de rubriek baby en kind.

Voorwaarden

  • De ouder(s) moet(en) aangesloten zijn bij Partena Ziekenfonds.
  • Je moet in orde zijn met je ziekenfondsbijdrage.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Bezorg ons een uittreksel uit de geboorteakte of een uittreksel uit de adoptieakte (op te vragen bij gemeente), zodat we je kind kunnen inschrijven bij Partena Ziekenfonds. Vermeld op het uittreksel dat je kiest voor de babyrekening.
  2. Zodra je babyrekening gecreëerd is, ontvangt de ouder waarbij het kind ingeschreven is een e-mail met daarin je persoonlijke voordeelcode. Deze voordeelcode moet je bij elke aankoop vermelden.
  3. Je kunt je artikelen aankopen via shopavita.be.
  4. Bestel je voor 17u, dan ontvang je de aangekochte artikelen de volgende dag bij jou thuis. (Enkel voor artikels in voorraad.)

Nieuwsbrief voor aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol informatie om van je zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.


 

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Hoe klant worden Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena