Ziekenfonds en voordelen

Medische kosten of arbeidsongeschikt? Reken op Partena Ziekenfonds voor de terugbetaling en het vervangingsinkomen. Geniet daarnaast van de unieke extra voordelen.

Bereken zelf hoeveel je kunt besparen en ontdek zo de voordelen waar jij iets aan hebt!


Bereken je bijdrage Bereken je voordeel Hoe klant worden

Ontdek ons aanbod

Wettelijke ziekteverzekering

Ging je bij de dokter, kocht je geneesmiddelen of werd je opgenomen in het ziekenhuis? Vertrouw op Partena Ziekenfonds voor een snelle terugbetaling van je medische kosten in België binnen het systeem van de wettelijke ziekteverzekeringen.

Vlaamse Sociale Bescherming

Vlaamse sociale bescherming

De Vlaamse sociale bescherming is een pakket van tegemoetkomingen en financieringssystemen in de langdurige zorg. Partena Zorgkas staat in voor de Vlaamse sociale bescherming van haar leden.

uitkering ziekte of vervangingsinkomen

Vervangingsinkomen

Je kunt plots niet meer werken door ziekte, of een ongeval? Je kunt als werknemer, werkloze of zelfstandige recht hebben op een vervangingsinkomen. Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan.

Digitale applicaties

Online service

Nieuwe kleefbriefjes aanvragen? Geen tijd om langs te komen tijdens de kantooruren? Dankzij onze online service regel je je ziekenfondszaken waar en wanneer je wilt.

Terugbetaling via je smartphone

Dankzij de Partena Ziekenfonds app kun je nu ook terugbetalingen
van onze voordelen aanvragen met je smartphone. Stuur ons een
foto van het document via MijnPartena. Snel en makkelijk!


Bij Partena Ziekenfonds staat het welzijn van de klanten duidelijk centraal en dat geeft vertrouwen. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen altijd net iets meer.
Frederik
Frederik

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Jouw ziekenfonds in een notendop

Jouw ziekenfonds in een notendop

Blog 26 januari 2016

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

We helpen je vooruit

We helpen je vooruit

Blog 23 december 2015

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jou past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena