Ik verwacht geluk bij een ongeluk 

Jeroen (36) heeft echte zeebenen. Maar verloor 3 jaar geleden bijna één daarvan. ‘Toch zijn er altijd ergere dingen: met de juiste steun kom je ver.’

Jeroen

Het verhaal van Jeroen

Een landrot zal Jeroen nooit worden. Zeker niet sinds hij 3 jaar geleden met zijn brommer tegen een stilstaande bestelwagen smakte. ‘Mijn rechterbeen was verbrijzeld. Het heeft zes operaties gekost om alles weer min of meer te reconstrueren.’ 

         
Als je zoiets meemaakt, loop je van de ene op de andere dag plots helemaal verloren. De mensen van Partena hebben mij geholpen om alles weer op orde te krijgen.
Jeroen

Opnieuw leren lopen

Voor Jeroen begon na het ongeval een lange en zware periode van revalidatie: "Ik heb opnieuw moeten leren lopen. Zonder zekerheid of het ooit zou lukken. Die onzekerheid, niet weten waar al je inspanningen toe leiden, dat was zwaar." 

De juiste steun

Maar nog lang niet zo zwaar als de zee aan administratie die bij het ongeval kwam kijken: "Jammer genoeg had ik net een maand voor het ongeval mijn job opgezegd, om andere horizonten te verkennen. Daardoor was ik allesbehalve een model-leerling voor de ziekteverzekering."

"Als je zoiets meemaakt, loop je van de ene op de andere dag plots helemaal verloren. Het vraagt wel wat hulp om je leven weer georganiseerd te krijgen. Maar de mensen bij Partena Ziekenfonds hebben mij uitstekend geholpen om alle administratie in orde te krijgen. Ze regelden mijn vervangingsinkomen via de zorgkas, en zelfs een poetshulp. Wat een geluk! Het gaf mij de tijd en de ruimte die ik nodig had om beter te worden."

Gunstige wind

Al die steun heeft haar vruchten afgeworpen. Want hoewel de dokters er hun hand niet voor in het vuur durfden te steken, heeft Jeroen vandaag bijna 90% van zijn kunnen terug. Toch moet hij aanvaarden dat hij bepaalde dingen nooit meer zal doen. En dat is niet altijd even makkelijk: "Ik blijf dromen. Ik hoop binnenkort weer te kunnen zeilen, misschien zelfs ooit weer op zee. En als ik wind mee heb, zou ik zelfs graag nog eens de oceaan oversteken."

 

Ik blijf dromen. Ik hoop binnenkort weer te kunnen zeilen, misschien zelfs ooit weer op zee.
Jeroen

Iedereen verwacht iets anders van het leven

Partena Ziekenfonds biedt hulp en advies op maat. Ook als je verhaal net iets of helemaal anders is. Wat verwacht jij van ons? 

Nog meer verhalen?

 
  Hubert (78) verwacht
zich jong te voelen op
zijn oude dag. 
    
Bekijk verhaal
    Jeroen (36) verwacht
geluk bij een ongeluk.  
Bekijk verhaal
    Amina (27) verwacht
het beste voor haar
kindje.   
Bekijk verhaal
 
  Ghislaine (71) verwacht kwaliteit voor haar leeftijd. 
Bekijk verhaal

    Hanne (21) verwacht autonomie in autisme. 
Bekijk verhaal
    Sven (47) verwacht eenvoud als het ingewikkeld is.  
Bekijk verhaal
    Liesbeth (36) verwacht steun als de toekomst wankelt.  
Bekijk verhaal
 
Magali (15) verwacht op haar tanden te kunnen bijten.   
Bekijk verhaal
    Pilar (27) verwacht empathie bij amputatie.
Bekijk verhaal
  Thomas (15) verwacht
nog heel veel van het leven.
Bekijk verhaal
 Wat verwacht jij   Partena Ziekenfonds. Wat verwacht jij van ons?
Bekijk de televisiespot


Thomas (15) verwacht 
nog heel veel van het leven.
Bekijk verhaal
Thomas (15) verwacht 
nog heel veel van het leven.
Bekijk verhaal

Snelle en persoonlijke service

Eén aanspreekpunt voor je ziekenfonds en de Zorgkas… dat is maar één van de vele diensten waarmee Partena Ziekenfonds je het leven zo makkelijk mogelijk maakt. Ook extra ondersteuning nodig?

Wat verwacht jij van Partena Ziekenfonds?

Partena Ziekenfonds is er ook voor jou. Met hulp en advies op maat van jouw verhaal. Laat van je horen en we nemen snel contact met je op.

Magali
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena