Gratis online infosessie

Zin en onzin van vaccineren
door Professor Pierre Van Damme


Kom je graag meer te weten over het COVID-19 vaccin en de zin en onzin ervan? Professor Pierre Van Damme geeft een gratis infosessie.


Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt! Kun je er niet bij zijn? Vul het formulier in en kies voor "ik kan er niet bijzijn". We versturen je na afloop van het webinar de link naar de opname per e-mail. 


Wanneer?

Woensdag 28 april 2021 van 19u tot 21u

 

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het webinar.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten