Partena-voordelen  en Shopavita

Verwacht jij een ziekenfonds dat je gezondheid een boost geeft? Partena Ziekenfonds voorziet kortingen en voordelen voor wie graag meer beweegt. Check ook de activity trackers met korting in onze gezondheidsshop Shopavita.

Voordelen voor jou

Partena Ziekenfonds wil niets liever dan dat je dagelijks tijd maakt voor licht, lucht en beweging. Ontdek hier onze voordelen voor jou.

De Partena Beweegbonus

Regelmatig bewegen houdt je fit. Daarom belonen we klanten die bewegen graag met tal van terugbetalingen en kortingen.

Alle voordelen op een rij

  • 25 euro terugbetaald voor je lidgeld bij een sportclub
  • 1 week gratis fitness
  • 20% korting op een jaarabonnement fitness
  • 25 euro korting op activity trackers en stappentellers
  • 25 euro terugbetaald voor deelname aan een sportevent
  • 25 euro terugbetaald voor sportonderzoeken
  • 25 euro terugbetaald voor Bewegen Op Verwijzing
Ontdek de Beweegbonus

Dubbel korting op activity trackers 

Tel je graag je stappen terwijl je toerkes doet? Of zie je graag hoe gezond je hartslag of je slaappatroon is als je meer beweegt? Shopavita.be heeft een breed gamma activity trackers in verschillende prijsklassen en designs. Als lid van Partena Ziekenfonds krijg je een dubbele korting.

Jouw korting op shopavita.be

  • 25 euro terugbetaling via de Beweegbonus
  • 10% korting op je aankopen

Log in of maak een account aan op shopavita.be en je korting wordt op de website meteen verrekend.

Ontdek de activity trackers op shopavita.be
shopavita garmin vivofit junior

Op kindermaat

De Vivofit junior is helemaal kidproof: comfortabel, zwemvriendelijk en duurzaam. Via activiteiten krijg je toegang tot games en pictogrammen met Minnie Mouse of de Avengers. Zo volgt je kind vlot z'n stappen, slaap en dagelijkse activiteit. 

Jouw ledenprijs: 58,49 euro
(89,99 euro voor niet-leden)

Garmin Vivofit Junior
vivosmart 4 garmin shopavita

Toerkes in stijl

Of je nu gaat wandelen, hardlopen, krachttrainen, yoga doen of zwemmen, deze activity tracker houdt je activiteiten precies bij. Volg ook je slaappatroon en hartslag, profiteer van de tracking via de GPS en link alles met je smartphone.

Jouw ledenprijs: 67,49 euro
(99,99 euro voor niet-leden)

Garmin Vivosmart 4
fitbit charge 3

Je persoonlijke coach

De Fitbit Charge 3 heeft een groot oled touchscreen. Hierop lees je onder andere je hartslag af, zie je hoeveel stappen je hebt gelopen en bekijk je je calorieverbruik. Zo weet je precies of je goed op dreef bent tijdens het lopen, wandelen of fietsen.

Jouw ledenprijs: 111,60 euro
(149,- euro voor niet-leden)

Fitbit Charge 3

Toerkedoen in corona-tijden

Net nu we met z’n allen zoveel mogelijk ‘in ons kot’ moeten blijven om de verspreiding van het coronavirus te helpen beperken, is een dagelijks toerke extra relevant. Elke dag een half uurtje buitenlucht doet deugd voor lichaam en geest. En je binnenklimaat gezond houden door dagelijks je huis te verluchten is ook een goed idee.

Trek je erop uit, hou dan wel rekening met de maatregelen van de overheid: maak een toerke in je buurt, doe het alleen, met je gezin of met 1 vriend of vriendin, en respecteer de veilige afstand van 1,5 meter. Tips die je op deze pagina's vindt, bekijk je dus in deze periode best altijd kritisch in die context.

 

Welk toerke past bij jou?

Een hap frisse lucht, een scheut daglicht en een portie beweging: er zit zoveel goeds in een half uurtje buiten bewegen. Doe de test en ontdek 3 toerkes die jou op het lijf geschreven zijn.

Doe de test !

Inspiratie nodig?

Wandelen niks voor jou? Een #toerkedoen hoeft niet zo ingrijpend te zijn. Ontdek hier onze tips voor toerkes op maat van elke persoonlijkheid.
Ontdek meer wandeltips