Wat is jouw gênante stressmoment?

Als de drukte alle vrije ruimte in je hoofd overneemt, kom je soms in gênante situaties terecht. Betrapte jij jezelf onlangs op een misser? Het overkomt de beste. Lees hier de verhalen van lotgenoten. Gniffelen mag...

Vroeg opstaan om mij klaar te maken voor het werk, lunchpakket in orde brengen en dan, als ik mijn zoon wakker maak, beseffen dat het zaterdag is.
Anoniem, 41
Gisteren betrapte ik mijzelf erop dat ik ijverig met het wippertje van mijn dochtertje aan het wiebelen was, terwijl ze gewoon op mijn arm zat...
Anoniem, 31
Verlof nemen, en mijn kinderen thuis houden omdat het pedagogische studiedag is op school. En dan om 10 uur een telefoontje krijgen van school om te checken waarom zoon en dochter niet op school zijn. De studiedag was pas de volgende week.... En om het nog beter te maken: ik had 2 andere mama's verkeerdelijk ingelicht, die op mij rekenden voor correcte informatie... Want ja, 'Ariane is toch altijd zo goed georganiseerd!' :-)
Ariane, 44
Ik deed vanmorgen koffie in mijn cornflakes!
Tim, 37
Ik heb eens mijn kinderen op school afgezet op een pedagogische studiedag. Ik was ervan overtuigd dat de studiedag de week nadien was.
Ivo, 43
Koffie uitschenken en in de koelkast zetten...
Joachim, 36
Ik liep de trap af om een stapel handdoeken weg te leggen. Terwijl ik ze naar beneden droeg, gaf ik er een zoen op. Ik dacht waarschijnlijk dat ik mijn dochtertje vast had...
Anoniem, 28
Eindelijk aan de strijk beginnen. En maar wachten tot het lichtje teken geeft dat het ijzer opgewarmd is. En dan beseffen dat ik het ijzer zelfs niet had aangezet.
Anoniem, 51
Ik stond voor het rode licht, kinderen op de achterbank, vrolijk mee te zingen met de radio. Op het moment dat het liedje gedaan is, vertrek ik. 1 probleempje: het verkeerlicht was nog altijd rood...
Michke, 36
Komt regelmatig voor: ergens in huis staan en echt niet meer weten waarom...
Katrien, 53
Met de fiets naar school, mijn rugzak op mijn rug. Na 10 kilometer fietsen, gelukkig nog op 1 kilometer van de school, ontdek ik dat er een BH aan de zijkant van mijn rugzak bengelt! Die was daar aan blijven haken met het slotje...
N., 30
Ik kwam aan in de bandencentrale, om mijn winterbanden te laten vervangen door zomerbanden. Met rode kaken, omdat ik alweer veel te lang met de winterbanden rondreed. Na een paar minuutjes roepen ze mij naar de balie: 'euhm, Leen, je bent een paar maand geleden al eens zomerbanden komen halen. En die liggen er dus nog altijd op, hè...' Dubbel rode kaken dan maar...
Leen, 42
Op kantoor bijna een hele dag met mijn jurk binnenstebuiten rondlopen, tot een lieve collega er iets van zegt.
Anoniem, 38
Met de rits van mijn kleedje achteraan nog open op het werk aankomen.
Anoniem, 33
Met twee verschillende schoenen naar het werk gegaan, een blauwe en een zwarte. Ik heb dat pas ontdekt toen ik al aan mijn bureau zat.
Anoniem, 45
Zeker een kwartier naar mijn zonnebril lopen zoeken terwijl die gewoon op mijn hoofd stond.
Natascha, 50
Ik wilde valiezen maken om de volgende dag met ons gezin op vakantie te vertrekken. En ik belde mijn man in paniek op omdat ik mijn gsm niet meer vond. Met mijn gsm, dus...
Sarah, 35
Na 3 uurtjes nachtrust, en daarna een dag vol afspraken op het werk, 's avonds opgelucht onder de douche stappen voor het slapengaan. Met mijn ondergoed nog aan... GENANT!
Kelly, 24
Vragen aan je partner of hij je bril gezien heeft, terwijl je bril gewoon op je neus staat.
Lotte, 33
Op het werk toegekomen, aan de koffiecorner, merkte een opmerkzame collega op dat ik mijn trui achterstevoren aan had.
Merlina, 44
Mijn verhaal dateert van wel 12 jaar geleden, maar ik herinner me nog als gisteren :-) Als kersverse mama was het elke dag drukdrukdruk om alles op tijd rond te krijgen 's ochtends. Op een dag zit ik op het werk en terwijl ik in de loop van de voormiddag een koffietje ga halen in de medewerkersruimte, zie ik plots twee verschillende kleuren aan mijn voeten... Blijkbaar had ik een zwarte en een bruine schoen aan. Ik durfde - letterlijk- geen voet meer verzetten en heb toen mijn partner gebeld om de andere schoen te brengen. Tot vandaag begrijp ik nog steeds niet waarom ik dat 's ochtends niet gezien of gevoeld heb toen ik ze aantrok, want de ene schoen was trouwens hoger dan de andere!
Ilse, 47
Met vrienden op weekend. Na het ontbijt ruimen we samen allemaal op. Ik zeg aan mijn vriendin: Ik zal het wel doen, ga jij maar gaan douchen & aankleden. Zegt mijn vriendin: Inge, ik ben al aangekleed.
Inge, 52
Ik draag al meer dan 20 jaar 's nachts een mondstuk, omdat ik een fervent tandenknarser ben. Elke avond is het bij mij hetzelfde ritueel: tanden poetsen, mondstuk aan, klaar. Maar onlangs voerde ik mijn avondritueel per abuis 's morgens uit, met als resultaat dat ik achter het stuur kroop... met dat ding in mijn mond! Al een geluk dat ik het doorhad voor ik op het werk aankwam. Ik moest met mijn eigen onnozelheid lachen. Maar op zich is het best wel freaky dat een mens zó verstrooid kan zijn...
Babiche, 43
Toen mijn zoontje 2,5 jaar oud was heb ik hem per ongeluk opgesloten in de auto. Hij zat vast in zijn autostoel en kon zich nog niet zelf losmaken. En hij moest heel dringend naar het toilet. De sleutels lagen in de wagen. Ik heb een pechdienst moeten bellen om de auto terug open te maken.
Elke, 40
Vanmorgen maakte ik koffie met espressomachine, maar ik vergat er een tas onder te zetten. Koffie liep overal uit op het aanrecht :-)
Liesbet, 40
Snel in de auto stappen in de ondergrondse parking - blij zijn omdat er geen auto VOOR je geparkeerd is zodat je gewoon rechtdoor kan rijden uit je parkeerplaats - geconfronteerd worden met het bestaan van betonnen 'bultjes' die de onderkant van je auto toetakelen. Dit overkomt je gelukkig maar 1 keer.
Sofie, 34
Na een hectische werkdag vol frustraties, reed ik 's avonds naar huis en wou ik aan mijn collega laten weten hoe kwaad ik was op onze baas, Dirk. Ik sms'te: Dirk is echt wel een klootzak, hij heeft weer iemand aan het huilen gekregen. Ik drukte op verzenden en kreeg de melding 'Bericht verzonden naar Dirk'. #Fail (ter info: ik heb direct naar Dirk gebeld om de schade te beperken en hij toonde begrip en heeft zich eigenlijk herpakt nadien, eind goed al goed)
Tine, 35
Ik vergat mijn sleutels in mijn huis en sloeg de deur dicht. Dan maar sleutelmaker bellen, die met een simpel plastic kaartje zo mijn slot openklikte. Had ik zelf gekund, had ik het geweten. Het kostte mij 80 euro. Die ik van de verzekering had kunnen terugkrijgen, maar omdat ik mijn polis niet goed kende, heb ik toch alles uit eigen zak betaald. D'oh!
Madelena, 33

Psychologische hulp via de Partena Luisterlijn

Wordt het je allemaal te veel, voel je je oververmoeid, of de burn-out nabij? Heb je relatieproblemen? Onze psychologen staan voor je klaar.

  • ✔ Bel gratis naar T. 0800 88 0 81
  • ✔ Therapiegesprek op maat van jouw verhaal
  • ✔ 5 gratis gesprekken voor klanten van Partena Ziekenfonds

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena