#schijfruimtevol

Zit jouw hoofd zo vol dat je steken laat vallen? Heb je het zo druk dat je je lichtgeraakt of ronduit opgebrand voelt? Of ken jij het geheim van een gezonde balans? Doe de test en meet je mentale veerkracht.


#schijfruimtevol

Zit jouw hoofd zo vol dat je steken laat vallen? Heb je het zo druk dat je je lichtgeraakt of ronduit opgebrand voelt? Of ken jij het geheim van een gezonde balans? Doe de test en meet je mentale veerkracht.


Komt regelmatig voor: ergens in huis staan en echt niet meer weten waarom ...
Katrien, 41

 

 

Heb jij te veel aan je hoofd?

Zo scoren onze testers

Loading...

Loading...

Goed presteren op het werk, een bloeiend sociaal leven, trainen voor die marathon, een gedroomde moeder, vader, zoon of dochter zijn, een begrijpende en knappe partner, een toffe vriend of vriendin... We moeten en we willen zoveel vandaag.

En zo gebeurt het: je hebt een afspraak bij de dokter, maar bij het aanmelden blijkt dat je te vroeg bent: de afspraak is pas volgende maand. Of je vindt je autosleutels niet terug, tot blijkt dat ze naast de broccoli in de koelkast liggen... Of misschien voel je je wel constant moe en overbelast...

Herkenbaar? Dan is jouw schijfruimte misschien een beetje vol. Het goede nieuws is: je bent niet alleen. Ontdek hiernaast de actuele resultaten van onze testers tot nu toe.

Heb jij de test al gedaan? Het duurt maar een paar minuten om te ontdekken hoe vol jouw hoofd zit. Ben je in balans, zit je in de gevarenzone of ben je overbelast: de test wijst het uit in een paar minuten. Maar daar blijft het niet bij. Hoe het ook met jouw veerkracht gesteld is, Partena Ziekenfonds biedt je na de test tips en hulp op maat van jouw situatie. Aarzel niet en sta nu even stil bij hoe je je eigenlijk voelt.

Gênante stressmomenten

Wat is jouw gênante stressmoment?

Als de drukte alle vrije ruimte in je hoofd overneemt, kom je soms in gênante situaties terecht. Betrapte jij jezelf onlangs op een misser? Het overkomt de beste. Deel je verhaal hier:
*
*
*
Omdat mijn eigen zoontje ziek was, moest ik die dag niemand ophalen op school. Dacht ik... Tot mijn schoonzus aanbelde en vroeg waar mijn neefje was.
Anneleen, 38
Vroeg opstaan om mij klaar te maken voor het werk, lunchpakket in orde brengen en dan, als ik mijn zoon wakker maak, beseffen dat het zaterdag is.
Anoniem, 41
Gisteren betrapte ik mijzelf erop dat ik ijverig met het wippertje van mijn dochtertje aan het wiebelen was, terwijl ze gewoon op mijn arm zat...
Anoniem, 31
Verlof nemen, en mijn kinderen thuis houden omdat het pedagogische studiedag is op school. En dan om 10 uur een telefoontje krijgen van school om te checken waarom zoon en dochter niet op school zijn. De studiedag was pas de volgende week.... En om het nog beter te maken: ik had 2 andere mama's verkeerdelijk ingelicht, die op mij rekenden voor correcte informatie... Want ja, 'Ariane is toch altijd zo goed georganiseerd!' :-)
Ariane, 44
Ik deed vanmorgen koffie in mijn cornflakes!
Tim, 37

Partena Luisterlijn:
gratis hulp op maat

Wordt het je allemaal te veel? Voel je je oververmoeid of de burn-out nabij? Als klant van Partena Ziekenfonds bel je gratis naar de Partena Luisterlijn. Een team van ervaren psychologen helpt je via telefonische consulten om je veerkracht te vergroten.

Zo werkt de Luisterlijn
Koffie uitschenken en in de koelkast zetten...
Joachim, 36
Ik liep de trap af om een stapel handdoeken weg te leggen. Terwijl ik ze naar beneden droeg, gaf ik er een zoen op. Ik dacht waarschijnlijk dat ik mijn dochtertje vast had...
Anoniem, 28
Eindelijk aan de strijk beginnen. En maar wachten tot het lichtje teken geeft dat het ijzer opgewarmd is. En dan beseffen dat ik het ijzer zelfs niet had aangezet.
Anoniem, 51
Ik stond voor het rode licht, kinderen op de achterbank, vrolijk mee te zingen met de radio. Op het moment dat het liedje gedaan is, vertrek ik. 1 probleempje: het verkeerlicht was nog altijd rood...
Michke, 36
Komt regelmatig voor: ergens in huis staan en echt niet meer weten waarom...
Katrien, 53
Met de fiets naar school, mijn rugzak op mijn rug. Na 10 kilometer fietsen, gelukkig nog op 1 kilometer van de school, ontdek ik dat er een BH aan de zijkant van mijn rugzak bengelt! Die was daar aan blijven haken met het slotje...
N., 30
Ik heb eens mijn kinderen op school afgezet op een pedagogische studiedag. Ik was ervan overtuigd dat de studiedag de week nadien was.
Ivo, 43


Psychologische hulp via de Partena Luisterlijn

Wordt het je allemaal te veel, voel je je oververmoeid, of de burn-out nabij? Heb je relatieproblemen? Onze psychologen staan voor je klaar.

  • ✔ Bel gratis naar T. 0800 88 0 81
  • ✔ Therapiegesprek op maat van jouw verhaal
  • ✔ 5 gratis gesprekken voor klanten van Partena Ziekenfonds

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena