speelpleinwerking

<br style="color: rgb(103, 114, 126); font-size: 16px; font-weight: 400;">

Op goede medische zorgen bespaar je liever niet. Kies voor Medicalia en krijg jaarlijks tot 1.500 euro terugbetaald voor medische zorgen buiten een ziekenhuisopname. Zo blijven brilglazen, lenzen, een hoorapparaat en consultaties bij bv. een psycholoog of osteopaat betaalbaar.

Meer info Meer info

Aangepaste kledij

Partena Ziekenfonds voorziet in een tegemoetkoming in de kosten van aangepaste kledij voor personen die lijden aan eczeem, kanker, de ziekte van Crohn of voor stomapatiënten.

De symptomen van suikerziekte

Tegemoetkomingen bij diabetes

Diabetes of suikerziekte is een aandoening waarbij iemand last heeft van te hoge bloedsuikerspiegels. Omdat het belangrijk is deze ziekte op tijd op te sporen, voorziet Partena Ziekenfonds een terugbetaling voor de opsporingsraadpleging bij de huisarts.

incontinentiemateriaal

Incontinentiemateriaal

Incontinentie kan op alle leeftijden voorkomen en is een niet te miskennen probleem. Dankzij de juiste beschermingsproducten kan men in het dagelijkse leven goed functioneren. Partena Ziekenfonds voorziet een korting van 30% bij aankoop van incontinentiemateriaal in de Partena Gezondheidshop.

Terugbetaling logopedie


Voor taalstoornissen kun je terecht bij een logopedist(e). Die helpt kinderen, volwassenen en ouderen met hun spraak- en taalontwikkeling. Partena Ziekenfonds voorziet om de 5 jaar een tegemoetkoming van 6,5 euro per individuele sessie met een maximum van 154 sessies.

Ziekenvervoer

Ziekenvervoer van en naar het ziekenhuis, ...  Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. De terugbetalingen voor dringend vervoer gebeuren vanuit de wettelijke ziekteverzekering.

Voor niet-dringend vervoer en uitzonderlijk vervoer krijg je terugbetalingen vanuit het voordelenpakket van Partena Ziekenfonds.

Terugbetaling kraamzorg

Als je aangesloten bent bij Partena Ziekenfonds, krijg je een terugbetaling bij kraamverzorging. Je krijgt 5 euro per uur terugbetaald, met een maximum bedrag van 150 euro per jaar (of maximum 30 uur).

Rolstoel

Uitleenmateriaal

Als klant van Partena Ziekenfonds kun je bij onze uitleendienst materiaal huren tegen voordelige tarieven. Kosten voor vervoer, aankoop of herstelling van hulpmiddelen zijn niet inbegrepen.

Zorgvakanties

Genieten van een zorgeloze vakantie als je dialyse, thuisverpleging of andere medische zorg, een aangepaste hotelkamer of appartement nodig hebt? Dat kan dankzij de reisorganisatie Zorgvakanties.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena