Privacybeleid

Privacy en Disclaimer

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

De hierna vermelde algemene voorwaarden gelden voor de websites en apps van Partena Onafhankelijk Ziekenfonds, een ziekenfonds onderworpen aan de wet van 6 augustus 1990 dat zijn activiteiten uitoefent onder de naam 'Partena Ziekenfonds'.

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds is de exclusieve operator en beheerder van de volgende websites:

  • www.partena-ziekenfonds.be
  • www.partena-ziekenfonds.be/onlinekantoor
  • www.partena-gezondheidshop.be
  • www.partena-vit.be
  • Mobiele apps (bv. de Partena Ziekenfonds app)

Door deze websites en apps te raadplegen, te bezoeken of te gebruiken, in eigen naam en/of in naam van de rechtspersoon waarvoor u als volmachthebber, tussenpersoon of werknemer handelt, gaat u akkoord met de hierna vermelde algemene voorwaarden en bevestigt u dat u deze hebt gelezen en ze uitdrukkelijk en zonder voorbehoud aanvaardt.

Partena Ziekenfonds kan op elk ogenblik de algemene voorwaarden naar eigen goeddunken wijzigen om ze aan te passen aan de evolutie en/of de uitbating van de diensten. Bijgevolg verzoeken wij u om ze tijdens elk bezoek te raadplegen, zodat u hun recentste versie kent. Deze recentste versie is altijd beschikbaar op alle websites en in alle apps van Partena Ziekenfonds. Het gebruik van de aangeboden diensten impliceert dat u alle algemene voorwaarden volledig en onvoorwaardelijk aanvaardt. Tot bepaalde diensten, zoals de online 'Partena Gezondheidshop', krijgt u mogelijk alleen maar toegang als u specifieke gebruiksvoorwaarden, die deze algemene voorwaarden aanvullen, volledig aanvaardt.

'Dienst' betekent, zonder beperkend te zijn, alle inhoud die toegankelijk is via alle websites en apps van Partena Ziekenfonds.

Algemene voorwaarden

 

Contactgegevens

Data Protection Office (DPO)
Sluisweg 2 bus 1
9000 Gent

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena