Onafhankelijke ziekenfondsen Partena en Securex gaan samen vanaf 1 januari

27 december 2016

Vanaf 1 januari 2017 sluit de ziekenfondstak van de groep Securex aan bij Partena Ziekenfonds, Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Voor de activiteiten in Franstalig Brussel en Wallonië bundelt Securex de krachten met zusterbedrijf Partenamut. Door deze fusie willen de ziekenfondsen inspelen op de groeiende uitdagingen en de toegenomen regionalisering van het gezondheidsbeleid. 

Open brief: van ziekenfonds naar “gezondheidsfonds”

28 november 2016

Op maandag 28 november 2016 tekenden alle Belgische ziekenfondsen samen met Minister van Volksgezondheid Maggie De Block het zogenaamde “Toekomstpact” over de rol van ziekenfondsen binnen de gezondheidszorg.   De komende jaren zullen de ziekenfondsen evolueren naar zogenaamde gezondheidsfondsen. Wat houdt dit juist in? 

Partena Kinderopvang neemt kinderdagverblijven over van Armonea

Partena Kinderopvang neemt kinderdagverblijven over van Armonea

23 september 2016

Partena Kinderopvang neemt vanaf 1 januari 2017 de vier kinderdagverblijven over van Armonea. Alle medewerkers van Armonea Kinderdagverblijven verhuizen mee, en ook alle 155 gesubsidieerde opvangplaatsen blijven behouden. Met deze overname kan Partena Kinderopvang, nu al één van de grootste spelers in kinderopvang, een verdere groei realiseren, en kan Armonea, de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg, zich verder toeleggen op haar kernactiviteiten. 

Terugbetaling voor je bril stuur een foto

Terugbetaling voor je bril stuur een foto

13 juni 2016

Een terugbetaling aanvragen voor je bril of sportabonnement? Dat kan via een foto! Partena Ziekenfonds lanceerde een nieuwe functie op haar ziekenfonds-app: vanaf nu volstaat het om een foto van je document te nemen en die door te sturen via je smartphone. Dankzij deze digitale selfservice spaar je tijd uit en hoef je niet meer voor kleine zaken naar het ziekenfondsloket. Daardoor kan het ziekenfonds dan weer meer tijd vrijmaken om haar leden te adviseren.

Nieuwe website Partena Ziekenfonds wint Sitecore Award

Nieuwe website Partena Ziekenfonds wint Sitecore Award

2 juni 2016

 De nieuwe website van Partena Ziekenfonds heeft een Sitecore Award gewonnen in Rotterdam. Met deze award werd Partena beloond voor de manier waarop zij on- en offline integreert, relevante informatie tot bij de surfer brengt en een grote mate van selfservice biedt voor klanten en prospects. 

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena