Press room

Partena Kinderopvang opent nieuwe crèche in Baarle

Op 1 september opent Partena Kinderopvang de deuren van Bubbelbos. In het gerenoveerde pand aan de Gaverlandstraat is er plaats voor 18 kindjes. De dagprijs is afhankelijk van het inkomen. 

GENT‐ Partena Kinderopvang, één van de grote private aanbieders van kinderopvang in Vlaanderen, opent binnen enkele dagen de deuren van haar 26ste kinderdagverblijf. Na een lange zoektocht naar een geschikt pand viel de keuze op een particuliere woning met mooie tuin aan de Gaverlandstraat, dicht bij de oprit naar de E40. Na enkele renovatiewerken opent de crèche volgende week haar deuren. Drie ervaren kindbegeleiders zullen de kindjes opvangen. De crèche is open op weekdagen van 7 tot 18u.

In Baarle waren tot voor kort weinig opvangmogelijkheden. De regio was dan ook een prioriteit voor de stad Gent. Bij de uitbreidingsronde eind 2015 van Kind & Gezin, kreeg Partena Kinderopvang hier 18 plaatsen toegewezen. Wie een plekje wil, betaalt volgens het inkomensgerelateerd tarief (IKT). “De opvangnood is hoog in Baarle, een Gentse deelgemeente met veel jonge gezinnen met werkende ouders. Veel ouders die in Baarle wonen moesten hun kinderen kilometers verderop afzetten aangezien er geen kinderdagverblijf is in Baarle. Deze nood, gekoppeld aan de strategische ligging hebben ons doen besluiten te investeren in een nieuw kinderdagverblijf. Er zijn momenteel nog enkele plaatsen open,” zegt Filip Standaert, manager van Partena Kinderopvang.

Partena opent op 3 oktober nog een nieuw kinderdagverblijf in Berlare en neemt op datzelfde moment nog een kinderdagverblijf in Beernem over met 45 opvangplaatsen.

Noot voor de redactie

Adres: Partena Kinderopvang Bubbelbos, Gaverlandstraat 58, Baarle
 

Over Partena

Partena Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang en Partena Hulp in huis een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

  • Partena Ziekenfonds is een onafhankelijke ziekenfonds. Het bedient 462.000 klanten met 500 medewerkers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Naast het zorgen voor de terugbetaling van medische kosten en de uitbetaling van een vervangingsinkomen bij werkonbekwaamheid, is Partena ook gespecialiseerd in hospitalisatie- en tandzorgverzekeringen en een verzekering voor medische kosten. Het ziekenfonds wil bovendien het grote publiek informeren en sensibiliseren omtrent gezondheid. Samen met zusterziekenfonds Partenamut (voor Wallonië en Franstalig Brussel) is Partena Ziekenfonds het grootste onafhankelijke ziekenfonds. 
  • Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 34 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 135 kind begeleiders. 
  • Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 2.140 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 14.350 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Contacteer ons

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena