Press room

Nieuwe website Partena Ziekenfonds wint Sitecore Award

 De nieuwe website van Partena Ziekenfonds heeft een Sitecore Award gewonnen in Rotterdam. Met deze award werd Partena beloond voor de manier waarop zij on- en offline integreert, relevante informatie tot bij de surfer brengt en een grote mate van selfservice biedt voor klanten en prospects. 

Gent– Op de Sitecore Experience Awards vorige week in Rotterdam werd Partena Ziekenfonds gelauwerd voor “Best Use of Omnichannel Automation Belgium and Luxembourg” ter gelegenheid van de nieuwe website die online ging op 30 november 2015. Partena werd bijgestaan door partners Sidewalk en Wijs.

Hoewel de ziekenfondsmaterie behoorlijk complex kan zijn, vind je op de nieuwe site snel de informatie die je zoekt. Bovendien gidst de site je ook naar gerelateerde content, services en producten. Vroeger had het ziekenfonds immers een aantal websites met diverse onderwerpen: één voor het ziekenfonds, één voor poets- en strijkhulp aan via dienstencheques, één voor kinderopvang en één voor gezondheidspromotie. De diverse sites zijn nu allemaal samengebracht op één URL met geactualiseerde en nieuwe inhoud. Navigeren verloopt heel intuïtief, en gaat vergezeld van mooi geïntegreerde beelden en andere visuele eyecatchers.

Sinds de lancering trekt de site maar liefst 130.000 unieke bezoekers per maand. De site voorziet tal van selfservice-modules en integreert offline en online op een naadloze manier. Een paar voorbeelden:
  • Een integratie van het onlinekantoor: wie als klant ingelogd heeft, krijgt een gepersonaliseerde site te zien op basis van je gezinssituatie en de Partena-producten die je afneemt
  • Een locatiezoeker die alle diensten van Partena in buurt toont. Kantoren kunnen hierop ook zelf relevante berichten plaatsen
  • Klanten en prospects kunnen online een afspraak maken. De ingebouwde module daarvoor is gekoppeld aan de agenda's van de verschillende kantoren en het CRM-systeem.
  • Prospects kunnen makkelijk berekenen hoeveel hun financiële bijdrage zou zijn
  • Ook de aansluiting bij het ziekenfonds kan  volledig digitaal gebeuren, net als het afsluiten van een hospitalisatie- of tandverzekering.
  • Via online webformulieren vraag je een poetshulp, kinderopvang of kraamhulp aan
  • Een vraag, compliment of klacht? Via verschillende webformulieren komt dit meteen terecht bij de juiste afdeling 

Over Partena

Partena Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang en Partena Hulp in huis een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

  • Partena Ziekenfonds is een onafhankelijke ziekenfonds. Het bedient 462.000 klanten met 500 medewerkers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Naast het zorgen voor de terugbetaling van medische kosten en de uitbetaling van een vervangingsinkomen bij werkonbekwaamheid, is Partena ook gespecialiseerd in hospitalisatie- en tandzorgverzekeringen en een verzekering voor medische kosten. Het ziekenfonds wil bovendien het grote publiek informeren en sensibiliseren omtrent gezondheid. Samen met zusterziekenfonds Partenamut (voor Wallonië en Franstalig Brussel) is Partena Ziekenfonds het grootste onafhankelijke ziekenfonds. 
  • Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 34 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 135 kind begeleiders. 
  • Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 2.140 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 14.350 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Contacteer ons

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena