Kinderopvang Kikkerkoning groeit!

Veel licht en veel buiten spelen in Berlare. Vorige week nam de Kikkerkoning, een kinderdagverblijf van Partena Kinderopvang, haar intrek in een nieuwe locatie in Berlare, pal in het dorpscentrum. Dankzij de verhuis is er ook een uitbreiding mogelijk, van 14 naar 18 opvangplaatsen.

Begin oktober verhuisde kinderdagverblijf De Kikkerkoning naar een gloednieuwe nieuwbouw in Berlare, Dorp 4. Bij het kinderdagverblijf werken 3 kindbegeleiders, en worden er nu 18 kindjes opgevangen. De prijs voor een dag opvang is afhankelijk van je inkomen. Door plaatsgebrek was er in de vorige locatie slechts plaats voor 14 kindjes. Partena Kinderopvang is heel blij met de uitbreiding en verhuis: “Er is een leuke buitenruimte zodat kindjes bij goed weer buiten kunnen spelen. Er komt ook veel daglicht binnen. Bij Partena Kinderopvang vinden we de omkadering van de crèche en de pedagogische insteek namelijk ook heel belangrijk,” zegt Filip Standaert manager Partena Kinderopvang.

Partena Kinderopvang is de grootste private aanbieder van kinderopvang in Vlaanderen. In totaal zal Partena in 2019, 37 kinderdagverblijven onder zijn hoede hebben.

Over Partena

Partena Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang en Partena Hulp in huis een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

  • Partena Ziekenfonds is een onafhankelijke ziekenfonds. Het bedient 462.000 klanten met 500 medewerkers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Naast het zorgen voor de terugbetaling van medische kosten en de uitbetaling van een vervangingsinkomen bij werkonbekwaamheid, is Partena ook gespecialiseerd in hospitalisatie- en tandzorgverzekeringen en een verzekering voor medische kosten. Het ziekenfonds wil bovendien het grote publiek informeren en sensibiliseren omtrent gezondheid. Samen met zusterziekenfonds Partenamut (voor Wallonië en Franstalig Brussel) is Partena Ziekenfonds het grootste onafhankelijke ziekenfonds. 
  • Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 34 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 135 kind begeleiders. 
  • Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 2.140 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 14.350 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Contacteer ons

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena