Press room

Geen verontreinigd soepelschuim bij Partena Gezondheidshop

In de recente pers wordt gesproken over  verontreinigde grondstof voor soepelschuim dat onder andere wordt gebruikt in matrassen. Partena Gezondheidshop kan bevestigen dat geen enkel van hun producten geïmpacteerd is.    

De matrassen en kussens die verdeeld worden via Partena Gezondheidshop bevatten geen verontreinigde grondstoffen en zijn veilig voor verkoop. Partena onderzocht dit bij haar leveranciers Sanapur®, Tempur®, Sissel® en Invacare® naar aanleiding van de huidige berichten rond soepelschuim. Wie iets kocht tussen 25 augustus en 29 september 2017- de data van verontreiniging  die producent van soepelschuim BASF communiceert - kan op beide oren slapen. Ook de andere producten uit de shop zijn veilig.   

Om een mogelijke ongerustheid weg te nemen, zal Partena alle klanten die na 25 augustus 2017 een matras of kussen aankochten in de Gezondheidshop proactief op de hoogte brengen dat zij een veilig product kochten.

Klanten die met vragen zitten, kunnen daarvoor steeds terecht op  het nummer 09 269 32 70 of via mail naar info@partena-gezondheidshop.be

Over Partena

Partena Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang en Partena Hulp in huis een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

  • Partena Ziekenfonds is een onafhankelijke ziekenfonds. Het bedient 462.000 klanten met 500 medewerkers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Naast het zorgen voor de terugbetaling van medische kosten en de uitbetaling van een vervangingsinkomen bij werkonbekwaamheid, is Partena ook gespecialiseerd in hospitalisatie- en tandzorgverzekeringen en een verzekering voor medische kosten. Het ziekenfonds wil bovendien het grote publiek informeren en sensibiliseren omtrent gezondheid. Samen met zusterziekenfonds Partenamut (voor Wallonië en Franstalig Brussel) is Partena Ziekenfonds het grootste onafhankelijke ziekenfonds. 
  • Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 34 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 135 kind begeleiders. 
  • Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 2.140 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 14.350 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Contacteer ons

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena