Press room

100 jobs in regio Blue Towers Gent

 De Blue Towers Community, een vereniging bedrijven rond de Gentse Blue Towers en de Ghelamco Arena organiseert op donderdag 28 april voor de allereerste keer een jobevent van 16 tot 20u. De deelnemende bedrijven hebben maar liefst honderd vacatures te veil, voor zowel arbeiders als bedienden, voor zowel starters als ervaren rotten. Want naast de welgekende thuisbasis voor de Gentse Buffalo’s, heeft dit nieuwe stadsdeel zich ook ontpopt tot bedrijven hub. 

Bedrijven hub in ontwikkeling

Van de nieuwe brug over de R4 tot aan de brug over de E17 aan het UZ Gent, dat is het stadsdeel dat een drietal jaar geleden een push kreeg met de komst van de Ghelamco Arena en de Blue Towers.

Partena Ziekenfonds, Hulp in Huis en Kinderopvang, Attentia, Vio HR, Brico Plan-it en Synergics vormden de ‘Blue Towers Community’, en slaan de handen in elkaar om een informeel job event te organiseren op 28 april, met ondersteuning van Stad Gent en VDAB. Samen hebben deze bedrijven immers een honderdtal vacatures in aanbieding. De gezochte profielen zijn zeer divers, gaande van IT’ers tot HR medewerkers, analisten, poetshulpen, winkelmedewerkers, operatoren… Geïnteresseerden kunnen op 28 april gewoon even binnenlopen in Blue Tower 2, en een informeel kennismaken met de aanwezige bedrijven en de omgeving. Leuke extraatjes zijn de mogelijkheid tot een gratis CV-analyse en een professionele foto laten nemen voor je CV en je Linkedinprofiel.

Locatie als troef

Vele Gentenaars en Oost-Vlamingen dromen van werken in eigen streek. De locatie van de Blue Towers is zeker en vast een grote troef voor werknemers, al is deze bij het grote publiek beter gekend als voetbalarena dan als werkgelegenheid hub. De bereikbaarheid behoort bij de beste van Gent met een nieuwe op- en afrit van de R4, en de gekende op- en afrit van E17/E40 aan het UZ. Ook het openbaar vervoer is een goede optie met de invoer van een nieuwe buslijn tot aan Gent Zuid deze maand. En zo’n dertig procent van de werknemers komen met de (elektrische fiets) langs de nieuw aangelegde fietsroutes rond de R4. Er zijn ook al heel wat diensten aanwezig die het dagelijkse comfort verhogen: een (doe-het-zelf)supermarkt, crèche, strijkdrop, horeca, sport en ontspanningsmogelijkheden…

Programma

  • Donderdag 28 april
  • Langskomen tussen 16 en 20u, een afspraak maken is niet nodig.
  • Een informele kennismaking met de recruteerders van de deelnemende bedrijven.
  • Een hapje en een drankje met een panoramisch zicht op Stad Gent.
  • Gratis CV-analyse, professionele profielfoto en goodiebag
  • Adres: Blue Tower 2, Sluisweg 2, 9000 Gent,  tiende verdieping (met lift bereikbaar)
  • Gratis bovengrondse parking 

Over Partena

Partena Ziekenfonds biedt samen met Partena Kinderopvang en Partena Hulp in huis een kwalitatieve dienstverlening aan op het vlak van gezondheid en persoonlijk comfort.

  • Partena Ziekenfonds is een onafhankelijke ziekenfonds. Het bedient 462.000 klanten met 500 medewerkers in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Naast het zorgen voor de terugbetaling van medische kosten en de uitbetaling van een vervangingsinkomen bij werkonbekwaamheid, is Partena ook gespecialiseerd in hospitalisatie- en tandzorgverzekeringen en een verzekering voor medische kosten. Het ziekenfonds wil bovendien het grote publiek informeren en sensibiliseren omtrent gezondheid. Samen met zusterziekenfonds Partenamut (voor Wallonië en Franstalig Brussel) is Partena Ziekenfonds het grootste onafhankelijke ziekenfonds. 
  • Partena Kinderopvang is één van de grootste spelers in Vlaanderen: meer dan 1.000 baby’s en peuters tot drie jaar vinden een tweede thuis in de 34 Partena kinderdagverblijven of via de 90 Partena onthaalouders. In de kinderdagverblijven werken zo’n 135 kind begeleiders. 
  • Bij Partena Hulp in huis bieden, met behulp van dienstencheques, ruim 2.140 personeelsleden poets- en strijkhulp aan 14.350 klanten. Hulp in huis biedt ook gezinszorg en kraamzorg aan.

Contacteer ons

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena