Onafhankelijk ziekenfonds

Partena Ziekenfonds is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds met oog voor vernieuwing en een ruim pakket aan diensten en voordelen op maat van elke klant.

Diensten en voordelen met een persoonlijke service

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingsinkomen. Onze klanten kiezen voor onze service en een uitgebreid pakket voordelen en diensten op maat van elke levensfase: van optiek tot vakanties, van meer bewegen tot langer thuis wonen.

Sterke verzekeringen

Extra zekerheid bieden we onze klanten met de hospitalisatieverzekering Hospitalia, de tandverzekering Dentalia Plus, en de verzekering medische kosten Medicalia.

Kwaliteit en vernieuwing

Dankzij onze constante kwaliteit kunnen we ons blijven onderscheiden van de andere ziekenfondsen of mutualiteiten in België. Om dit waar te maken, zoeken we continu naar innovatieve diensten.

Zakelijke diensten

Samen met Partenamut (actief in Wallonië en Franstalig Brussel) stelt Partena Onafhankelijk Ziekenfonds een dienstverlening op maat voor aan bedrijven met buitenlandse werknemers in België: Partena Business & Expats.

Grote schaal

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds maakt deel uit van de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen MLOZ. Partena Ziekenfonds is samen met Partenamut de grootste ziekenfondsgroep binnen de onafhankelijke ziekenfondsen (69%).

In cijfers

  • Partena Ziekenfonds telt 552 medewerkers die 481.474 klanten bedienen.
  • 168.087 klanten hebben een hospitalisatieverzekering Hospitalia.
  • We verzekeren met onze tandverzekering Dentalia Plus de glimlach van 96.118 klanten.
  • Elke maand regelen 132.808 klanten hun ziekenfondszaken online in MijnPartena.
Gegevens op 25/8/2020 - Partena Ziekenfonds - Sluisweg 2 bus 1 - 9000 Gent - O.N. 0411 696 011

Terugbetaling via je smartphone

NIEUW! Dankzij de Partena Ziekenfonds app kun je nu ook terugbetalingen van onze voordelen aanvragen met je smartphone. Stuur ons een foto van het document via MijnPartena. Snel en makkelijk.
Meer info

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena