Zelf aan de slag gaan bij Partena en OZ?

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan bij Partena en OZ? Ben je overtuigd dat jouw profiel zou passen bij ons? Twijfel dan niet langer! Neem een kijkje op onze jobsite en vind de job van jouw dromen.

Vacatures bij Partena en OZ

Vanaf 1 januari 2021 vormen de poets- en strijkhulp, gezinszorg en kinderopvang van Partena en OZ één geheel. En op 1 januari 2022 ook de ziekenfondsen (na goedkeuring van de bevoegde autoriteit).
Bouw mee aan onze toekomst!

Werken bij Partena en OZ

We bieden jobs als klantenbeheerder, klantenadviseur, maatschappelijk werker, ergotherapeut, consulent, business analist, ...
Voor elk wat wils!

Kinderopvang

Een job als kindbegeleider in een kinderdagverblijf of zelf aan de slag als onthaalouder? Het kan allebei bij Partena en OZ Kinderopvang, een van de grootste organisatoren van kinderopvang in Vlaanderen.

Poets- en strijkhulp

Partena en OZ Poets- en strijkhulp is steeds op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Je poetst en strijkt bij de klant thuis, kookt of doet boodschappen. Ontdek op www.werkenalshuishoudhulp.be wat wij jou te bieden hebben.

Kraamzorg en thuiszorg

Partena Gezinszorg organiseert kraamzorg en thuiszorg bij zorgbehoevenden. Als verzorgende sta je onder andere in voor persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie. 

Aan de slag bij Partena en OZ

Interesse in een job bij Partena Ziekenfonds, OZ Ziekenfonds, Partena en OZ Poets- en strijkhulp, Partena en OZ Kinderopvang of Partena en OZ Gezinszorg? Bekijk onze vacatures!

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena