Welkom bij Partena Ziekenfonds

Partena Ziekenfonds en Ziekenfonds Securex bundelen hun krachten op 1 januari 2017 in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. 
Als klant van Ziekenfonds Securex ben je vanaf die dag aangesloten bij het onafhankelijk ziekenfonds Partena. Je kan ook bij ons rekenen op een uitstekende dienstverlening en een aantrekkelijk pakket voordelen.

Je hoeft hiervoor zelf niets te regelen! Jouw overstap gebeurt automatisch en je ontvangt begin januari nieuwe kleefzegels.

Wat goed is, blijft...

  • Je behoudt al je rechten inzake gezondheidszorg en de ziekteverzekering.
  • Je blijft dezelfde dienstverlening genieten. Je kan terecht bij onze klantenadviseurs via telefoon of in de kantoren.
  • Je blijft op elk moment verzekerd, zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Vanaf 1 januari 2017 beheert Partena Ziekenfonds je dossier en je eventuele verzekering(en).
  • Online kan je rekenen op een optimale dienstverlening in je Onlinekantoor, 7d op 7d bereikbaar om zelf je ziekenfondszaken te regelen.

Stel je vraag online

Vragen over je dossier of over onze diensten en verzekeringen? Vul het webformulier in en wij geven een antwoord op maat.

Vul het contactformulier in 

Vind een dienst in je buurt

Op zoek naar een Partena brievenbus of kantoor? Hoe vind je een strijkdienst of kinderopvang dichtbij?

Geef je locatie in, en vind snel een dienst in jouw buurt.  

Waar vind je ons?

Ga naar MijnPartena

Kleefbriefjes bestellen, terugbetalingen opvolgen, ... In MijnPartena regel je je ziekenfondszaken wanneer het jou past.

Aanmelden Account aanmaken

Social Media

We zijn ook te bereiken via onze accounts op de volgende online kanalen:

Welke voordelen geniet je bij Partena Ziekenfonds

Partena Ziekenfonds biedt veel meer dan alleen de wettelijke terugbetalingen. In onze nieuwe online tool ontdek je snel de voordelen waar jij wat aan hebt.

Bereken je voordeel

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

ziekenfonds

Jouw ziekenfonds in een notendop

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

Thuiszorg ouderen

We helpen je vooruit

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

poetshulp gezinszorg

Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena en OZ Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena