Deel van een groter geheel

Partena Promeris

Door hun krachten te bundelen, ontwikkelen Partena Ziekenfonds en Partenamut gemeenschappelijke producten en diensten, die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van Vlaamse, Brusselse en Waalse klanten.

Sociaal ondernemerschap

De Promeris-groep bevat daarnaast een sociaal investeringsfonds. Zo stimuleert Partena het sociale ondernemerschap, in de vorm van een aantal ondernemingen met een sociale en maatschappelijke meerwaarde.

  • Manufast is een partner voor bedrijven die hun administratie en communicatie rendabeler willen beheren, en die ondersteuning zoeken voor hun productieproces (bv. drukwerk, dataverwerking en handling). Manufast creëert duurzame tewerkstelling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor meer dan 260 personen met een handicap.
  • Soludoc biedt diensten en oplossingen voor het elektronisch beheer van documenten in bedrijven. Soludoc is uniek door zijn sociale waarden, zijn technologische innovatie en zijn expertise voor openbare besturen en sociale groepen, ziekenfondsen, kinderbijslagfondsen, sociale secretariaten, ...
  • TacTic-informatique is een onderneming in de sociale economie die vooral op vlak van informatica werkt, en zo de digitale kloof helpt te bestrijden, hergebruik stimuleert en duurzame ontwikkeling aanmoedigt.
  • Solumob biedt vervoer in professioneel aangepaste wagens voor wie ziek is of een beperking heeft, met de nodige begeleiding. Als sociale onderneming biedt Solumob werk aan langdurig werklozen.
  • Astoria is een pittoresk hotel in de Belgische kustgemeente De Haan. Het biedt zorgverblijven op maat van mensen die extra verzorging nodig hebben of even op adem moeten komen.
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena