Een aangetekende e-mail ontvangen?

Partena Ziekenfonds maakt gebruik van Digiconnect, het online platform van Connect Solutions waarmee we makkelijk en snel aangetekende e-mails kunnen versturen en ontvangen. 

Aangetekende e-mail in plaats van aangetekende brief

Een aangetekende e-mail heeft dezelfde juridische bewijskracht als een aangetekende zending op papier. 

Snel en milieuvriendelijk

  • Je ontvangt de e-mail onmiddellijk in je mailbox. Het maakt niet uit of je in België bent of in het buitenland, of je surft vanop je pc, tablet of smartphone.
  • Geen tijdverlies, je hoeft je niet te verplaatsen naar het postkantoor.
  • Geen postverkeer en minder papierverbruik.

100% veilig

Bij Digiconnect by Connect Solutions zijn je identiteitsgegevens gekoppeld aan je naam en e-mailadres. Je kunt het bestand in de aangetekende e-mail dus enkel downloaden na je te identificeren via je e-ID of Itsme. Als je het bestand niet downloadt, zal je het na enkele dagen per post ontvangen.

Opgelet!

Getuigschriften van verstrekte zorgen en het getuigschrift van arbeidsongeschiktheid mag je ons niet bezorgen via e-mail, zelfs niet via aangetekende e-mail. Je ziekenfonds is immers verplicht om de orginele documenten te verwerken.

Hoe werkt het?

Stap 1: E-mail openen

Open de e-mail van Connect Solutions in je inbox en klik op de link om de vergrendelde bijlage te kunnen openen.

Stap 2: Jezelf identificeren

Dat kan met je eID of itsme op de site van Digiconnect. Als je naam en voornaam identiek zijn aan die in jouw ziekenfondsdossier, kun je het bericht downloaden.

Stap 3: Bestand downloaden

Download de bijlage. Je kiest zelf of je die daarna afdrukt of opslaat.
 
 

Zelf een aangetekende e-mail versturen?

Wil je zelf een aangetekende brief versturen naar Partena Ziekenfonds? Dan kan dit voortaan ook digitaal via het platform Digiconnect by Connect Solutions. Dit is zeer praktisch, én goedkoop: een aangetekende e-mail kost 0,97 euro. Voor de papieren versie betaal je minstens 5 euro.

Surf naar www.aangetekende.email en registreer je. Je vindt Partena Ziekenfonds terug via het ondernemingsnummer 0411 696 011.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena