NieuwsZiek
08 mei 2020

deel

Veiligheidsmaatregelen in je Partena-kantoor

Vanaf maandag 18 mei gaan onze kantoren weer open, enkel voor gesprekken op afspraak en met de nodige veiligheidsmaatregelen. We blijven intussen ook volop bereikbaar  voor persoonlijk advies via onze website of op afspraak via een telefoon- of videogesprek. 
Veiligheidsmaatregelen in je Partena-kantoor

Kantoren open op afspraak vanaf 18 mei 2020

Vanaf 18 mei kun je weer terecht in je Partena-kantoor en dit voor een beperkt aantal zaken en uitsluitend op afspraak.

Vergeet daarbij niet deze veiligheidsmaatregelen te respecteren, voor jouw gezondheid en die van onze medewerkers:

  • Contacteer ons nog steeds bij voorkeur via telefoon of online.
  • Kom je toch graag langs op kantoor, dan kan dat tijdelijk alleen op afspraak, zo beschermen we samen jouw en onze gezondheid.
  • Maak geen afspraak als je ziek bent.
  • Kom alleen, dus zonder partner of kinderen.
  • Blijf op veilige afstand van andere klanten en van onze medewerkers en geef geen hand bij het binnenkomen.
  • Wij zorgen voor mondmaskers en handgel: gelieve er gebruik van te maken als je het kantoor binnen komt.

 kantoor maatregelen corona

Lees ook

08 mei 2020

Door overheid erkende moveUP app voor COVID-19 verbindt patiënten met hun arts

In het kader van de COVID19 pandemie is het van belang de symptomen van de patiënt en daarbij het verloop van de ziekte te kunnen opvolgen. Slimme digitale oplossingen, zoals bijvoorbeeld apps, kunnen substantieel bijdragen aan zelfmonitoring en begeleiding op afstand. Hierbij is het van belang dat de app voldoet aan stringente eisen aan onder meer beschikbaarheid, privacy en informatiebeveiliging. De moveUP.care app voor COVID19 voldoet aan deze voorwaarden, en wordt door de federale overheid erkend en aanbevolen als “Nuttige App” in de strijd tegen COVID19. 
06 mei 2020

Ziekenfondsen helpen mee met contact tracing

De ziekenfondsen, in partnerschap met een bestaand consortium van callcenters, brengen alles in stelling om in opdracht van de Vlaamse overheid zo snel mogelijk contactonderzoek ofwel 'contact tracing' mogelijk te maken. Ze zullen daarvoor in Vlaanderen 1.200 medewerkers op de been brengen. ‘Dat is een nooit geziene operatie’, zegt Luc Van Gorp, voorzitter van het Vlaams Intermutualistisch College. ‘Maar in deze uitzonderlijke omstandigheden willen wij als partner in de gezondheidszorg onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.’