Ik verwacht later gewoon gerust te kunnen zijn

Als je loopbaan in volle ontwikkeling is, is het fijn om wat extra zekerheid achter de hand te houden. Dankzij wachtpolis Hospitalia Continuïteit is Maarten nu al extra beschermd tegen hoge ziekenhuiskosten, bovenop de verzekering via z'n werkgever. En hij blijft ook later gegarandeerd betaalbaar verzekerd, bij een jobwissel, en zelfs na z'n pensioen.
Ik verwacht later gewoon gerust te kunnen zijn

Jobwissel 

“Toen ik anderhalf jaar geleden van job veranderde, moest ik even uitzoeken hoe dat ging met die hospitalisatieverzekering via het werk. Toen ik mij daarover informeerde kreeg ik een tip over de wachtpolis, Hospitalia Continuïteit. Stel dat ik nog eens van werkgever verander, of ik stap over naar een werkgever die geen hospitalisatieverzekering aanbiedt, dan kan ik via die wachtpolis snel en betaalbaar aansluiten bij Hospitalia Medium.” 

Gewoon gerust

“Vooral de prijs van Hospitalia Continuïteit heeft mij overtuigd. Op mijn 28ste was die wachtpolis echt goedkoop. Ik dacht: ik doe nog niet aan pensioensparen, maar dankzij die wachtpolis ben ik tenminste al zeker van een goede en betaalbare hospitalisatieverzekering als ik later met pensioen ga. Ik betaal nu zo’n 10 euro per kwartaal. Een kleine uitgave. Zeker als je vergelijkt met de hoge bijpremies voor een hospitalisatieverzekering als je pas na je pensioen intekent. Ik betaal liever nu die kleine bijdrage voor Continuïteit, als ik weet dat ik dan later gewoon gerust kan zijn.”

Het is een kleine uitgave. Zeker als je vergelijkt met de hoge bijpremies voor een hospitalisatieverzekering als je pas na je pensioen intekent. 

Extra terugbetaling is mooi meegenomen

“Op mijn leeftijd denk je nu ook niet elke dag na over ziek worden of op pensioen gaan, maar die wachtpolis geeft mij wel wat extra gemoedsrust. Als ik ooit zonder hospitalisatieverzekering val, om de een of andere reden, dan kan ik dankzij Hospitalia Continuïteit een veel goedkopere hospitalisatieverzekering krijgen.

De medische vragenlijst heb ik al ingevuld op mijn 28ste, dus ik moet mij later geen zorgen maken om beperkingen of uitsluitingen wegens ziekte of leeftijd. En er zit ook een extra terugbetaling in als ik nu gehospitaliseerd zou worden. Bovenop mijn groepsverzekering. Ook dat is mooi meegenomen.” 

Ontdek hier meer over Hospitalia Continuïteit.

 

Lees ook

20 mei 2021

Aangepaste bankmededeling beschermt jouw gegevens

In de digitale wereld wordt het delen van gegevens steeds complexer. Ook met je bank. Om te vermijden dat gevoelige medische informatie in de database van je bank terecht komt, worden onze mededelingen bij terugbetalingen vanaf 31/5/2021 aangepast.

Een hospitalisatieverzekering die compleet is

Een bevalling, een operatie, dagopnames voor zoon of dochter… 1 op 2 Vlamingen kreeg de laatste 2 jaar te maken met een ziekenhuisopname. En de kosten voor zo’n hospitalisatie lopen snel hoog op. Je bent dus maar beter goed verzekerd. Hospitalia Medium via Partena Ziekenfonds biedt een goede prijs-kwaliteit en zorgt dat je gerust kunt zijn. Dat ondervonden ook Evi, Sigrid en Sarah. Lees hier hun verhaal.

Hospitalisatieverzekering kiezen: waarop moet je letten

Een ziekenhuisopname kost veel geld en ook de kosten voor en na je opname kunnen hoog oplopen. Je bent dus maar beter goed verzekerd als je in het ziekenhuis belandt voor een operatie, bevalling of een behandeling bij ziekte. De nieuwe Hospitalia Medium via Partena Ziekenfonds verzekert je optimaal tijdens je opname, maar beschermt je ook tegen hoge kosten als je medische zorg nodig hebt voor en na je opname. En dat voor een heel betaalbare prijs.