Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Wist je dat Partena Gezinszorg een team van poetshulpen ter beschikking heeft dat speciaal opgeleid is om te poetsen en te strijken bij zorgbehoevenden? Betalen kun je ook met dienstencheques, op basis van je inkomen. We helpen je graag poetshulp op maat te vinden.
Poetshulp met een plus dankzij Gezinszorg

Gezinszorg biedt poetshulp voor zorgbehoevenden

Er gaat niets boven de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Maar thuis wonen is niet altijd even makkelijk. Word je ouder, ben je pas bevallen, of ben je ziek, dan kunnen dagelijkse activiteiten een opgave zijn. Partena Gezinszorg biedt met z'n team van poetshulpen voor zorgbehoevenden graag een helpende hand om het je thuis zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer dan poetshulp alleen

Partena Gezinszorg is meer dan gespecialiseerde poetshulp alleen. Iedereen die door fysieke, psychische of sociale problemen thuis niet alle taken kan uitoefenen, kan een beroep doen op de gediplomeerde verzorgenden van Partena Gezinszorg. Zij nemen huishoudelijke, verzorgende of administratieve taken van je over. Al die hulpverlening gebeurt in teamverband. Onze verzorgenden werken nauw samen met hunpoetshulp-collega’s. En onze maatschappelijk werkers stemmen alle hulp mooi op elkaar af.

Reken op Gezinszorg

  • Poetshulp afgestemd op je persoonlijke behoeften.
  • Voor korte of langere tijd.
  • Zowel voor jonge gezinnen (kraamzorg), in palliatieve situaties (palliatieve zorg), of bij bejaarden (bejaardenzorg).
  • Zij staan in voor persoonsverzorging, huishoudelijke hulp, poetshulp en psychosociale ondersteuning.

"De mensen van Gezinszorg zijn goud waard"

Rosa: “Toen mijn man de ziekte van Parkinson kreeg, mocht hij niet langer met de auto rijden. Ik vroeg een verzorgende aan via Partena Gezinszorg om samen boodschappen te doen. Toen het slechter ging met mijn man, kwam onze vaste verzorgende elke dag langs. Hij hielp mijn man bij het eten en wassen, en ging af en toe met hem wandelen. Zo kon ik mijn man thuis blijven verzorgen, wat anders niet mogelijk was geweest. De mensen van Gezinszorg zijn goud waard.” 

Vraag poetshulp voor zorgbehoevenden, of Gezinszorg aan 

Werken als poetshulp voor Partena Gezinszorg?

"Kleine wondertjes"

Kristof“Ik werk bij Partena Gezinszorg als verzorgende. Een prachtige job! Weet je wat het meest deugd doet in mijn werk? Dat ik er gewoon ben voor de ander, dat ik eens luister, troost of dat we samen eens goed lachen. Die kleine wondertjes, dat is waarom ik het doe. Die glimlach op het gelaat van de cliënt, als haar of zijn keukentje weer blinkt. Die stralende ogen als mijn maaltijd weer eens smaakt! Je voelt dat je welkom bent en het is altijd leuk om een lichtpuntje te zijn in het leven van een ander.”

Wil jij poetshulp bieden bij klanten die zorg nodig hebben?

Wij versterken ons team van Gezinszorg voortdurend, en bieden jou:
  • een stabiele planning 
  • aantrekkelijke loonvoorwaarden 
  • werk in je buurt 

Meer info via info@partena-gezinszorg.be of T. 09 269 85 90.

Alles wat je moet weten over poets- en strijkhulp

Ben je op zoek naar poets-of strijkhulp? Wil meer weten over dienstencheques? Al deze informatie vind je terug in onze gratis gids. Deze gids legt in een notendop uit wat je moet weten over hulp in huis.

Lees ook

20 januari 2020

Verstuur je afgifte van arbeidsongeschiktheid met priorzegel

Vanaf 1 maart 2020 verandert de werkwijze bij Bpost, waardoor non-priorverzendingen slechts 2 keer per week worden afgeleverd. Ben je arbeidsongeschikt en moet je jouw aangifte opsturen? Dan hou je hier best rekening mee door een priorzegel op je envelop te kleven.
17 januari 2020

Is een geneesmiddel beschikbaar of niet? Check het met FarmaStatus

Wil je nagaan of een bepaald geneesmiddel beschikbaar is of niet? Dat kan met FarmaStatus, een nieuwe online app van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Deze toepassing toont je actuele, volledige informatie voor alle vergunde geneesmiddelen in ons land.

Alles wat je moet weten over het elektronische geneesmiddelenvoorschrift

Sinds 1 januari 2020 is het elektronische geneesmiddelenvoorschrift verplicht. En dat is goed nieuws voor jou, want het biedt alleen maar voordelen. Zo hebben je zorgverleners een correct beeld van je medicatie en je apotheker hoeft niet langer moeilijke handschriften te ontcijferen … En aangezien alles via de beveiligde toepassing Recip-e gebeurt, is vervalsing onmogelijk. We geven je graag nog alle andere belangrijke info mee in onderstaande overzicht.