Een hospitalisatieverzekering die compleet is

Een bevalling, een operatie, dagopnames voor zoon of dochter… 1 op 2 Vlamingen kreeg de laatste 2 jaar te maken met een ziekenhuisopname. En de kosten voor zo’n hospitalisatie lopen snel hoog op. Je bent dus maar beter goed verzekerd. Hospitalia Medium via Partena Ziekenfonds biedt een goede prijs-kwaliteit en zorgt dat je gerust kunt zijn. Dat ondervonden ook Evi, Sigrid en Sarah. Lees hier hun verhaal.
Een hospitalisatieverzekering die compleet is

Evi

 

Ik heb bewust gekozen om goed verzekerd te zijn voor hoge erelonen en een eenpersoonskamer in het ziekenhuis. 
Mijn ouders waren altijd heel overtuigd van het nut van een hospitalisatieverzekering. Omdat ik al jong aangesloten ben, kon dat bij de Hospitalia-verzekeringen voor een heel betaalbare prijs.

Bevalling

Na mijn eerste bevalling was ik heel tevreden over de service en de snelle terugbetaling. Ik heb de factuur van het ziekenhuis meteen aan Partena bezorgd, en de terugbetaling was al gebeurd nog voor ik de factuur aan het ziekenhuis moest betalen. Ik heb dat bedrag dus nooit moeten voorschieten. En op een paar euro’s na heb ik alles teruggekregen. Zelfs de prenatale kine was inbegrepen.

 

 

Sarah

De rekening voor alle opnames van mijn dochtertje lopen snel op. Maar dankzij onze Hospitalia-verzekering hebben we ons daar nog geen minuut zorgen over gemaakt. 
Mijn jongste dochter Charlotte is 3 jaar. Een superlief kind met een ondeugend kantje. Jammer genoeg sukkelt ze ook met haar luchtwegen en oortjes.

Voor- en nazorg inbegrepen

De laatste 2 jaar kregen we 750 euro terug voor ziekenhuiskosten, maar ook voor voor- en nazorg: afspraken bij specialisten, kine, labo-onderzoeken… Je krijgt die kosten ook vlot en snel terugbetaald. Je kan zelf volop voor je kind zorgen; de rest regelt Hospitalia.

 

Sigrid

De terugbetaling van mijn hartoperatie via de hospitalisatieverzekering gebeurde heel snel: een hele opluchting, bovenop de rest.

Ik heb al hartritmestoornissen zolang ik mij kan herinneren. Ik had een operatie nodig, maar bleef ze uitstellen omdat ik er bang voor was.

Eenpersoonskamer 

Toen ik dan toch de knoop had doorgehakt, heb ik eerst nog gecheckt bij Partena of ik een terugbetaling zou krijgen voor de hoge supplementen in een eenpersoonskamer. De geruststelling die ik kreeg, heeft geholpen om de stap te zetten naar de operatie.

Ik weet nog hoe nerveus ik was op de operatietafel. Ik zei: ik heb 4 kinderen, en ik wil ze straks allemaal terugzien! Gelukkig is alles is goed verlopen. Ik ben intussen van mijn hartklachten verlost en dat is voor mij nog altijd een klein wondertje. Toen de ziekenhuisfactuur binnenkwam, was het toch nog even schrikken. Erg, hoe snel die kosten oplopen! 


Hospitalisatieverzekering Hospitalia Medium

Eén op twee gezinnen kreeg de laatste twee jaar te maken met een ziekenhuisopname. Met Hospitalia Medium kun je vertrouwen op een complete en betrouwbare hospitalisatieverzekering, voor een betaalbare prijs.

 

Hoeveel kost deze verzekering?

Hospitalia Medium heeft een zeer goede prijs-kwaliteit. Hoeveel je verzekering kost, hangt af van je situatie en de leeftijd waarop je aansluit.

Bijvoorbeeld:

  • Evi (28) en haar partner hebben 2 kinderen en betalen voor hun gezin een premie van 32,46 euro per maand.
  • Sarah (36) en haar partner hebben 2 kinderen en betalen voor hun gezin een premie van 53,46 euro per maand.
  • Sigrid (41) en haar partner hebben 4 kinderen en betalen voor hun gezin een premie van 66,28 euro per maand.

Wil je de prijs kennen voor jou en je gezin, neem dan contact op en we rekenen het vrijblijvend voor je uit! Laat jouw bijdrage berekenen.

Lees ook

20 mei 2021

Aangepaste bankmededeling beschermt jouw gegevens

In de digitale wereld wordt het delen van gegevens steeds complexer. Ook met je bank. Om te vermijden dat gevoelige medische informatie in de database van je bank terecht komt, worden onze mededelingen bij terugbetalingen vanaf 31/5/2021 aangepast.

Hospitalisatieverzekering kiezen: waarop moet je letten

Een ziekenhuisopname kost veel geld en ook de kosten voor en na je opname kunnen hoog oplopen. Je bent dus maar beter goed verzekerd als je in het ziekenhuis belandt voor een operatie, bevalling of een behandeling bij ziekte. De nieuwe Hospitalia Medium via Partena Ziekenfonds verzekert je optimaal tijdens je opname, maar beschermt je ook tegen hoge kosten als je medische zorg nodig hebt voor en na je opname. En dat voor een heel betaalbare prijs.

Extra zorg voor en na je opname

Wist je dat 1 op de 3 Vlamingen de jongste 2 jaar te maken kreeg met een ziekenhuisopname? Met Hospitalia Medium ben je alvast betaalbaar verzekerd bij een operatie, een bevalling of een infectie. En na je opname kun je op extra hulp rekenen via het dienstenpakket Hospitalia Assist. Een goede zaak!