Nieuws Ziek
13 maart 2020

deel

Hoe kunnen we je helpen?

Wegens de coronamaatregelen zijn onze kantoren alleen open op afspraak. Maar Partena Ziekenfonds, Hulp in huis, Kinderopvang en shopavita.be blijven voor je klaar staan. Heb je advies nodig, aarzel niet ons te contacteren. Plan bijvoorbeeld een videogesprek wanneer het jou past. 

LAATSTE UPDATE: maandag 27 mei 2021 (lees verder onder de foto)

Hoe kunnen we je helpen?

Partena Ziekenfonds blijft bereikbaar

Door een hoge instroom van documenten is er een tijdelijke vertraging met de verwerking van uitkeringsdossiers. De betaling van een vervangingsinkomen kan hierdoor tot 3 weken duren. 
Volg je uitkeringsdossier op via MijnPartena, en abonneer je op de melding via sms of e-mail: zo weet je meteen wanneer een uitkering werd gestort.

Stel je vraag

 

Plan een videogesprek

 • Vraag veilig advies op maatWe staan voor je klaar op werkdagen tussen 10 en 19 uur.
 • Plan je afspraak online of bel ons om een afspraak vast te leggen. 

 

Selfservice

 

Post voor Partena

 

Afspraak met de adviserend arts

 • Afspraken met de adviserend arts kunnen vervangen worden door teleconsultaties. In dat geval brengen we je persoonlijk op de hoogte. Tijdens gewone consultaties is het dragen van een mondmasker verplicht.

 

Gezondheidsshop shopavita.be 

 

Huishoudhulp via Partena Hulp in huis

 • Onze huishoudhulpen blijven bij je langs komen, natuurlijk onder strikte veiligheidsmaatregelen. Ook in onze Strijkshop en Strijkpunten kun je terecht. 
 • Ben je ziek of moet je in quarantaine? Verwittig dan meteen je consulent. Je huishoudhulp kan dan niet langskomen.
 • Moet je na een verblijf in het buitenland in quarantaine? Denk er dan aan om ook je huishoudhulp te annuleren. We annuleren je huishoudhulp kosteloos als je het ons minstens 5 werkdagen op voorhand doorgeeft. 

 

Je verzorgende: gezinszorg en kraamzorg

 • De huishoudhulpen en verzorgenden van Partena gezinszorg blijven aan het werk en hanteren strikte veiligheidsmaatregelen. Ook op onze kraamzorg kun je rekenen.
 • Ben je zorgbehoevend en heb je dringend nood aan hulp? Contacteer ons. We zoeken graag een oplossing voor jou.

 

  Partena Kinderopvang

  • We volgen de richtlijnen van Kind & Gezin om de kinderopvang zo veilig mogelijk te laten verlopen: lees hier meer.
  • Door het toenemende aantal besmettingen én de verstrengde maatregelen die 30 oktober werden gecommuniceerd heeft de Vlaamse Regering besloten om de compensatieregeling voor kinderopvang opnieuw in te voeren. Vanaf 2 november 2020 betaal je niets als je kind afwezig is en je verliest ook geen respijtdagen. 

   

  Medische reisbijstand

  Ga je op reis? Lees hier meer over medische reisbijstand in coronatijden

   

  Bedankt voor je begrip 

  Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. Bedankt om de coronamaatregelen op te volgen als je in contact komt met onze medewerkers en voor je begrip bij eventuele vertragingen of aanpassingen aan onze gebruikelijke manier van werken. Onze medewerkers doen er alles aan om een optimale dienstverlening te blijven garanderen. 

  Artikel tags:

  Lees ook

  30 september 2021

  Luchtverontreiniging leidt tot meer arbeidsongeschiktheid

  Als luchtconcentraties van zwarte koolstof, stikstofdioxide en ozon pieken, hebben mensen met chronische aandoeningen meer geneeskundige verzorging nodig. En ook het aantal mensen dat arbeidsongeschikt wordt verklaard, neemt dan toe. Dat blijkt uit de laatste studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen in samenwerking met de KU Leuven.