NieuwsZiek
13 maart 2020

deel

Coronavirus : aangepaste dienstverlening

Als ziekenfonds willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen om de verdere verspreiding van het coronavirus te helpen beperken. Daarom passen we onze dienstverlening aan. Uiteraard blijven Partena Ziekenfonds, Hulp in huis en Kinderopvang, en ook shopavita.be voor je klaar staan. Lees hier hoe we jou kunnen helpen. Volg ook onze updates via Facebook, of bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen.

LAATSTE UPDATE: vrijdag 9 juli 2020

Coronavirus : aangepaste dienstverlening

Partena Ziekenfonds blijft bereikbaar

Selfservice

 • Heel wat administratieve zaken kun je zelf regelen via MijnPartena.
 • Wist je dat je veel documenten ook digitaal aan ons kunt bezorgen, zeker in coronatijden? Hier vind je onze digitale diensten op een rijtje.
 • Je kunt ons tijdelijk je attest van arbeidsongeschiktheid digitaal bezorgenBekijk hier hoe het werkt.

 

Een korte vraag

 

Advies op maat: maak een afspraak met een klantenadviseur

 

Post voor Partena

 

Afspraak met de adviserend arts

 • Afspraken met de adviserend arts kunnen mogelijk worden vervangen door teleconsultaties. We brengen je persoonlijk op de hoogte. Vanaf 2 juni 2020 kunnen er weer gewone consultaties plaatsvinden. 

 

Gezondheidsshop shopavita.be 

 

Huishoudhulp via Partena Hulp in huis

 • We bekijken stapsgewijs met onze huishoudhulpen hoe ze veilig weer aan de slag kunnen. We contacteren je persoonlijk zodra jouw poetshulp weer aan het werk kan. Lees hier meer

 

Je verzorgende: gezinszorg en kraamzorg

 • De huishoudhulpen en verzorgenden van Partena gezinszorg blijven aan het werk. Ook op onze kraamzorg kun je rekenen.
 • Ben je zorgbehoevend en heb je dringend nood aan hulp? Contacteer ons. We zoeken graag een oplossing voor jou.

 

  Partena Kinderopvang

  We ontvingen volgende richtlijnen van Kind & Gezin om de heropstart van de kinderopvang geleidelijk aan en zo veilig mogelijk te laten verlopen: lees hier meer.

   

  Bedankt voor je begrip 

  Bedankt voor je begrip bij eventuele vertragingen of aanpassingen aan onze gebruikelijke manier van werken. Onze medewerkers doen er alles aan om een optimale dienstverlening te blijven garanderen. 

  Artikel tags:

  Lees ook

  22 juni 2020

  Gebruikt jouw huisarts al eAttest?

  Minder administratieve rompslomp, een snellere terugbetaling… eAttest en eFact bieden heel wat voordelen. En niet enkel voor jou, maar ook voor je huisarts. Uit een studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen blijkt dat ook steeds meer huisartsen overtuigd geraken van elektronisch voorschrijven. Doet jouw dokter ook al mee?

  Allergieën onder de loep

  Daar heb je ze weer: de berkenpollen, de kat of, nog een pak kleiner (én venijniger), de huisstofmijten! Laten ze je snotteren en niezen? Bezorgen ze je een kriebelende keel, tranende ogen of een jeukende huid? Je bent lang niet de enige... Meer en meer Belgen krijgen het aan de stok met allergieën. We zetten graag enkele feiten op een rij en bezorgen je een paar bijzondere wist-je-datjes.