Propere kindertanden: word Superheld in tanden poetsen

Vindt je kind tanden poetsen saai? Of vergeten jullie het stiekem allebei soms een keertje? Met ons Superheldenspel is dat verleden tijd en krijgen de melktanden van je kind dagelijks welverdiende aandacht.
Propere kindertanden: word Superheld in tanden poetsen

Versla de gaatjes

Ben je tussen 6 en 12 jaar, wil je een gezond gebit, en heb je zin om mee te gaan in het avontuur om Superheld in tandenpoetsen te worden? Prima! 

Doe de test!

  • Poets jij je tanden elke morgen na het ontbijt?
  • Poets je je tanden elke avond voor het slapengaan?
  • Poets je je tanden 2 minuten lang per keer?

Zo word je een superheld

  • Heb je overal 'ja' geantwoord: Super! Dan ben je bijna een superheld in tandenpoetsen! 
  • Heb je hier en daar 'nee' geantwoord: We hebben leuke tips voor jou in ons Superheld Spelboekje! 

De spelregels

Echte superhelden in tandenpoetsen, houden zich aan de bijzondere Superheld Spelregels. Bekijk ze goed en je weet wat je te doen staat om Superheld te worden. Doe even je best, en voor je het weet kun je op de speelplaats pronken met een stralend gebit vol blinkende tanden.

Download ook onze tandenpoetskalender, een leuk geheugensteuntje voor jezelf! Download ook onze handige infogids over Dentalia Plus.

En mama en papa?

Poetsen mama en papa hun tanden ook 2 keer per dag? En houden ze zich aan de Superheld spelregels? Laat hen meedoen aan dit avontuur, zo worden jullie samen Superhelden in tandenpoetsen!

Bescherm de glimlach van je gezin

Toch problemen met de tandjes van je kind? Bij veel tandzorgen komt de wettelijke ziekteverzekering niet of maar gedeeltelijk tussen. De tandverzekering Dentalia Plus bij Partena Ziekenfonds geeft daarop een uniek antwoord.

Alles wat je moet weten over Dentalia Plus

Heb je nog bijkomende vragen over je tanden of de werking van orthodontie? In onze gratis gids kom je alles te weten over alle soorten beugels, de werking en terugbetaling ervan.

Lees ook

Het verhaal van Magali

Magali (15) speelt hockey sinds haar derde. Met twee grote broers op het hockeyveld is ze er letterlijk ingerold. Net als haar broers speelt ook Magali intussen bij het Belgische nationale hockeyteam: de Red Panthers.
 

Tandprothese? Tot 80% van de kosten terug!

Je tanden moeten een leven lang mee. Verzorg ze dus goed. Moet je toch één of meerdere zieke tanden vervangen? Met bruggen, kronen, implantaten? Of met een volledige of gedeeltelijk uitneembare prothese? Reken op de tandzorgverzekering van Partena ziekenfonds.