60% van de kosten voor een beugel terug

Wil je je tanden mooi in het gelid? Krijg 60% van de kostprijs voor je beugel of blokjes terugbetaald via de tandzorgverzekering Dentalia Plus. 
60% van de kosten voor een beugel terug

Beugel - ook voor volwassenen

Zitten afwijkende tanden jouw glimlach al jaren in de weg? Dan is het hoog tijd om dat te veranderen met blokjes of een beugel voor volwassenen. Want het is nooit te laat om je tanden te corrigeren. Download ook onze handige infogids over orthodontie en tandcorrecties.

Kan een beugel jouw gebit vooruit helpen?

Vraag voor jouw specifieke gebit persoonlijk raad aan een orthodontist. Informeer je goed over de behandeling waarvoor je in aanmerking komt en wat die precies zal kosten.

Tandverzekering dekt de kosten

En maak je verder geen zorgen, want voor de kosten van orthodontische behandelingen kun rekenenen op de tandzorgverzekering Dentalia Plus van Partena Ziekenfonds. Die betaalt tot 60% van de kosten voor je tandbeugel terug, tot 1.050 euro per persoon per jaar.

Reken ook op onze verzekering medische kosten

Ook onze verzekering medische kosten Ambulant voorziet terugbetalingen tot 500 euro voor bruggen, beugels, stifttanden, kronen, implantaten en tandprothesen. Zo kies je voor de beste oplossing voor je gebit, zonder zorgen om de kosten.

Alles wat je moet weten over tandcorrecties

Ontdek waarom een gezond gebit belangrijk is in onze gratis gids met alle informatie over orthodontie en tandcorrecties!

Lees ook

03 februari 2020

Vlaming vreest dat z'n gebit nog veel geld gaat kosten

Uit een bevraging van Partena Ziekenfonds blijkt dat 6 op de 10 Vlamingen al liet sleutelen aan zijn gebit onder de vorm van orthodontie, kronen, implantaten of een vals gebit. De helft van die mensen vindt dat een goede reden om te kiezen voor een extra tandverzekering.