Tandimplantaten: 50 tot 80% van de kosten terug

Heb je een tandimplantaat nodig? Dan kunnen de kosten oplopen. Dankzij verzekering Dentalia Plus heb je geen zorgen om de kostprijs van een implantaat. 
Tandimplantaten: 50 tot 80% van de kosten terug

50 of 80% terug van de kosten voor een tandimplantaat

Ga je regelmatig op controle bij de tandarts, maar is er toch geen weg rond tandimplantaten, bruggen, kronen, of een volledige of gedeeltelijk uitneembare prothese? Reken dan op de tandzorgverzekering bij Partena Ziekenfonds. 

De tandverzekering Dentalia Plus beschermt je tegen hoge kosten die de wettelijke ziekteverzekering niet dekt. Dankzij deze speciale verzekering voor je tanden krijg je 50 tot 80% terugbetaald, tot 1.050 euro per persoon per jaar. Download ook onze handige infogids over orthodontie en tandcorrecties.

Krijg 80% van de kostprijs van een tandimplantaat

Hoe je 80% terugkrijgt, in plaats van 50%? Heel eenvoudig. Ga trouw elk jaar naar je tandarts voor een controle. Op die manier verdien je het recht op 80% terugbetaling. 

Dateert je laatste tandverzorging toch van meer dan een jaar geleden? Dan krijg je toch nog de helft van je tandimplantaten kostprijs terug.

Alles wat je moet weten over tandcorrecties

Ontdek waarom een gezond gebit belangrijk is in onze gratis gids met alle informatie over orthodontie en tandcorrecties!

 

Lees ook

Levenslang compleet verzekerd, dankzij Dentalia Plus en Partena Ziekenfonds

Sinds 1 januari 2021 krijg je bij Partena Ziekenfonds tot 1.050 euro terug voor orthodontie. Dat is een pak meer dan de vroegere 375 euro. Samen met de complete bescherming van extra tandverzekering Dentalia Plus, die elk jaar tot 1.250 euro terugbetaalt voor orthodontie en tandzorgkosten, ben je bij Partena levenslang én compleet beschermd tegen dure tandzorg.
03 februari 2020

Vlaming vreest dat z'n gebit nog veel geld gaat kosten

Uit een bevraging van Partena Ziekenfonds blijkt dat 6 op de 10 Vlamingen al liet sleutelen aan zijn gebit onder de vorm van orthodontie, kronen, implantaten of een vals gebit. De helft van die mensen vindt dat een goede reden om te kiezen voor een extra tandverzekering.