Nieuws Gezond leven
12 september 2021

deel

Partena Ziekenfonds niet getroffen door datalek bij OZ

Je hebt het de voorbije dagen misschien opgepikt in de pers: onze collega’s van OZ werden getroffen door een datalek na een cyberaanval. Daarbij hadden hackers toegang tot klantgegevens van het onlinekantoor van OZ. Onmiddellijk na de vaststelling werd het datalek gedicht. Het gaat niet om de medische dossiers.

We stellen je graag gerust: Partena Ziekenfonds werd niet getroffen. Er is geen enkele impact op onze systemen en jouw of onze gegevens. Onze systemen werden en worden continu gemonitord. We verzekeren je dat de bescherming van je persoonlijke gegevens onze hoogste prioriteit heeft. Ook in je nieuwe ziekenfonds, Helan, blijft dit onze prioriteit.

Heb je vragen over de veiligheid van je data? Contacteer ons gerust.
 

Lees ook

06 september 2021

Situatie epidemie in Brussel: voorzichtig blijven is de boodschap

De epidemiologische situatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest blijft verontrustend. Daarom blijft voorzichtigheid geboden en is het belangrijk om alle geldende maatregelen na te leven, met name bij een terugkeer uit het buitenland. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de start van het nieuwe schooljaar en de terugkeer naar het werk veilig en sereen verlopen!