Nieuws Gezond leven
18 juni 2021

deel

Partena en OZ worden samen Helan

Vanaf 1 januari 2022 staan Partena en OZ samen achter jou en je gezondheid. Je ziekenfonds krijgt dan een nieuwe naam: Helan. Helan wordt één sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. Vanaf 2022 is Helan jouw ziekenfonds. 
Partena en OZ worden samen Helan

Samen sterker

Partena Ziekenfonds en OZ zijn vandaag twee sterke onafhankelijke ziekenfondsen, maar vanaf 1 januari 2022 vormen we een nog sterkere onafhankelijke groep. We kunnen onze werking als groep beter stroomlijnen. Zodat jij kunt rekenen op een efficiënt ziekenfonds, waar je zelf makkelijk je weg vindt als je snel iets wilt regelen, maar waar je ook gehoord wordt als je zorgen of vragen hebt. Onze krachten bundelen betekent ook minder versnippering van middelen. En zo kunnen we méér doen: voor jou, onze klant. En voor de samenleving, als inspirator en ondersteuner van het welzijn en de gezondheid van een miljoen leden. 

Helan. Helemaal welzijn

We zijn blij om Helan aan jou te mogen voorstellen. In Helan herken je enerzijds helen en anderzijds elan: onze gedrevenheid om jou als klant te ondersteunen in een gezond en onafhankelijk leven. Reken op onze expertise, onze inzet en ons enthousiasme. En op een aanbod op maat van jouw leven: een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop. Want Helan is er voor iedereen die bewust wil leven.

Jij blijft zorgeloos verzekerd

De overgang van Partena Ziekenfonds naar Helan zal voor jou als klant zonder moeite verlopen. Je blijft zonder onderbreking rekenen op onze diensten en je blijft zorgeloos verzekerd. Ook je extra verzekeringen voor hospitalisatie, tandzorg en medische kosten blijven dezelfde. Als klant van Partena herken je straks bij Helan een groot deel van je vertrouwde aanbod en voordelen. Maar we stellen jou in 2022 ook graag heel wat nieuws voor. 

Benieuwd? We houden je de komende maanden voortdurend op de hoogte.