Nieuws Gezond leven
16 februari 2021

deel

Ontdek de nieuwe Partena Ziekenfonds app

De Partena Ziekenfonds app is helemaal vernieuwd en sluit nu nog beter aan bij MijnPartena, je online ziekenfonds. Zo heb je alle troeven van MijnPartena nu ook 100% mobiel!
Ontdek de nieuwe Partena Ziekenfonds app

 

Regel je dossier op MijnPartena

Partena Ziekenfonds is er voor jou, op elk moment van de dag. Kleefzegels nodig, documenten opvragen of terugbetalingen bekijken? Via MijnPartena is het zo gebeurd, ook buiten de kantooruren.
Gebruik jij MijnPartena al? Maak eenvoudig je account aan.

En met de Partena Ziekenfonds app

De nieuwe Partena Ziekenfonds app is een ideale aanvulling op MijnPartena, je online ziekenfonds. Dankzij de app gebruik je MijnPartena vlot op je telefoon of tablet.

Alle troeven van MijnPartena, jouw online ziekenfonds, hebben we nu verwerkt in een gloednieuwe Partena Ziekenfonds app.

De app is vernieuwd en nu nog handiger

Met de nieuwe Partena Ziekenfonds app regel je je ziekenfondszaken in een handomdraai. Bekijk je dossier, zoek een kantoor of brievenbus in je buurt, volg je terugbetalingen en uitkeringen op, download kleefzegels en reisdocumenten, en bekijk je ziekenfondspost meteen in de Inbox van de app.

Je vraagt met de app ook rechtstreeks de terugbetaling voor je ledenvoordelen (lidgeld sportclub, brillen en lenzen, kampen, …): neem een foto van je terugbetalingsformulier, stuur die door en wij doen de rest!

Download de nieuwe app

Benieuwd? Update snel je app naar de nieuwe versie en log in met je gebruikersnaam  en paswoord van MijnPartena of download de nieuwe app.