Maak de Suiker-reflex!
De Suiker-reflex van Partena Ziekenfonds helpt je om minder toegevoegde suikers te eten. Om je op weg te helpen naar een nieuwe levensstijl met minder suiker, bieden we hier alvast, samen met onze partners, wat inspiratie voor een gezond menu.
Bereidingstijd: 5 minuten voor 2 à 3 glazen - Glutenvrij
Ingrediënten
- 1 mango (ready-to-eat)
- 1 vanillestokje
- sap van 2 limoenen
- 250 ml vloeibare yoghurt
Bereiding
- Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees van de pit.
- Snijd het vanillestokje in tweeën en schraap het merg eruit met de punt van een mes.
- Mix de mango met het merg van het vanillestokje, het limoensap en de yoghurt in de blender.
Uit: Nooit meer diëten II, van Sandra Bekkari
Alles wat je moet weten over gezond eten
Ontdek tips om gezonder te eten in onze gratis gids.
![ebook gezond eten]()