Nieuws Gezond leven
02 juli 2021

deel

Vorm je eigen coronabubbel met de nieuwe app Join My Bubble

65% van de jongeren heeft het mentaal moeilijk gehad tijdens de eerste coronagolf en experten vermoeden dat dit percentage vandaag nog hoger ligt. Sinds de uitbraak van COVID-19 en ons land in lockdown ging, voelen mensen zich meer dan ooit eenzaam en slecht in hun vel. 

Dankzij de nieuwe app 'Join My Bubble' kunnen mensen uit alle leeftijdsgroepen hun eigen coronabubbel vormen of aansluiten bij bestaande bubbels. Al is het om een babbeltje te slaan of hun vriendenkring uit te breiden, met deze nieuwe app kan het zowel virtueel als in het echte leven. 

Daarnaast kunnen personal trainers en yogalesgevers outdoor groepslessen aanbieden via de app. Er kunnen ook coachingsessies, masterclasses of webinars gevolgd worden.
De app is gratis en zowel beschikbaar voor Android als IOS.

Belangrijk: om de app te gebruiken dien je een account aan te maken, met jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en een foto van jezelf. Lees eerst Privacy en voorwaarden vooraleer je een account aanmaakt.

 

Lees ook

Op zoek naar dat vakantiegevoel

Eindelijk vakantie… Een tijd waarin niets moet en veel mag. We gaan allemaal graag op zoek naar dat speciale ‘vakantiegevoel’. Maar wat als je je plannen moet bijsturen? Of wat als je een beetje bang geworden bent om te reizen? 

Wat kan lichaamsneutraliteit voor je gezondheid betekenen?

Wellicht klinkt zusterterm ‘body positivity’ je bekender in de oren, maar tegenwoordig zoeken veel jongvolwassenen hun heil in de meer gematigde vorm: ‘body neutrality’ of lichaamsneutraliteit. De term body neutrality doet al enkele jaren de ronde. Maar sinds sterren als Jameela Jamil, Taylor Swift en Billie Eilish zich achter het idee schaarden, was  de populariteit nog nooit zo groot. Wat is het precies? En hoe pas je het zelf toe?