Ik verwacht mijn zoon een perfecte glimlach te kunnen geven

Nathalie (50) investeert graag in de glimlach van haar zoon Arnaud (17). Nathalie is alleenstaande mama van twee tieners. Eerst droeg haar dochter een beugel en nu is het de beurt aan Arnaud. Om alle kosten te helpen dragen, is Nathalie blij met een verzekering als Dentalia Plus.
Ik verwacht mijn zoon een perfecte glimlach te kunnen geven

“Ik ben de laatste jaren al meer dan eens blij geweest dat ik voor een tandverzekering heb gekozen. Natuurlijk wil ik er graag verzorgd uitzien en tandproblemen volg je op mijn leeftijd best meteen op. En mijn kinderen wil ik, zoals elke mama, alle kansen geven. Als je hun gebit kan verbeteren, en mooier kan maken, dan wil je daar natuurlijk alles voor doen. Als je, zeker als alleenstaande mama, de prijzen hoort voor implantaten, kronen en orthondontie, dan vraag je je af: hoe moet ik dat in godsnaam allemaal betalen? Dankzij Dentalia Plus moet ik mij geen zorgen meer maken om dure tandzorg.”

Als je als alleenstaande mama, de prijzen hoort voor implantaten, kronen en orthondontie, dan vraag je je af: hoe moet ik dat in godsnaam allemaal betalen?

“Mijn dochter heeft een redelijk eenvoudige beugel gehad. Op een dik jaar was ze van de beugel af en kon ze met een perfect gebit verder. Bij Arnaud was het een beetje ingewikkelder. Hij had een voorbeet en heeft 2 tanden moeten laten trekken voor hij met de beugel kon starten. Arnaud draagt zijn beugel nu 2 jaar en zal nog een maand of 6 moeten volhouden. Heel erg vindt hij dat niet; mooie tanden zijn belangrijk genoeg om wat moeite voor te doen. Maar hij kijkt er wel naar uit om tegen zijn 18de van die blokjes en elastiekjes verlost te zijn.”

Vroeger stelde ik tandzorg wel eens uit omwille van het budget. Dat zal mijn kinderen nu niet overkomen, dankzij Dentalia Plus.

“Het voelt goed dat ik mijn kinderen de best mogelijke tandzorg kan geven op elk moment. En dat we niet moeten wachten tot er budget voor is. Vroeger, voor ik Dentalia Plus had, heb ik tandzorg wel eens uitgesteld omwille van de kosten. Dat levert mij nu extra problemen op. Dat zal mijn kinderen alvast niet overkomen, dankzij Dentalia Plus.”

 

Lees ook

Levenslang compleet verzekerd, dankzij Dentalia Plus en Partena Ziekenfonds

Sinds 1 januari 2021 krijg je bij Partena Ziekenfonds tot 1.050 euro terug voor orthodontie. Dat is een stuk meer dan de vroegere 375 euro. Samen met de complete bescherming van extra tandverzekering Dentalia Plus, die tot 1.250 euro terugbetaalt voor orthodontie en tandzorgkosten, ben je bij Partena levenslang én compleet beschermd tegen dure tandzorg.
Maar hoe zit dat nu allemaal in elkaar, met dat aanvullend voordeel en de extra tandverzekering?
03 februari 2020

Vlaming vreest dat z'n gebit nog veel geld gaat kosten

Uit een bevraging van Partena Ziekenfonds blijkt dat 6 op de 10 Vlamingen al liet sleutelen aan zijn gebit onder de vorm van orthodontie, kronen, implantaten of een vals gebit. De helft van die mensen vindt dat een goede reden om te kiezen voor een extra tandverzekering.