Het verhaal van Magali

Magali (15) speelt hockey sinds haar derde. Met twee grote broers op het hockeyveld is ze er letterlijk ingerold. Net als haar broers speelt ook Magali intussen bij het Belgische nationale hockeyteam: de Red Panthers.
 
Het verhaal van Magali

Vechtersmentaliteit

Alles geven voor je sport is evident voor Magali. Toch houdt ze ondanks het vele trainen ook nog tijd over voor school en andere hobby’s: skaten, waveboarden… Dat daar al eens brokken van komen, neemt ze erbij.

           

Stevig prijskaartje

Op dezelfde manier kijkt Magali naar de beugel die ze nu al bijna een jaar draagt. In het begin, en telkens als die aangespannen wordt, doet het allemaal wat pijn. Maar dat heeft ze wel over voor een mooi gebit. Dat het prijskaartje voor haar ouders vast even pijnlijk is, daar stond ze nog niet echt bij stil. Al kan ze zich dat goed voorstellen. Zeker omdat ook haar broers én haar mama al een beugel droegen. 

Strak gebit

Gelukkig kan het hele gezin voor heel wat zorgen rekenen op een stevige tandverzekering bij Partena Ziekenfonds. Een hele opluchting voor Magali: "Vroeger scholden ze me al eens uit met die grote spleet tussen mijn tanden. Dat vond ik niet fijn. Als de beugel weg is, verwacht ik mooie strakke tanden. Daar wil ik wel wat pijn voor verbijten."

Wat verwacht jij van Partena Ziekenfonds?

Iedereen verwacht iets anders van het leven, iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Heb jij al stilgestaan bij de keuze van je ziekenfonds? Kiezen voor een ziekenfonds dat past bij jouw leven, kan voor jou een groot verschil maken. Download onze gratis infogids en ontdek hoe je een ziekenfonds kiest dat bij je past. 

Wil je graag persoonlijk advies over onze terugbetalingen en diensten? Plan dan nu je afspraak met één van onze klantenadviseurs op kantoor of via videogesprek. Maak een afspraak via onze afsprakenmodule. 

Ebook kies je ziekenfonds

Wat verwacht jij van je ziekenfonds? En hoe kies je het ziekenfonds dat het beste bij je past? Download het gratis ebook.

Maak een afspraak

Heb je een vraag of zoek je persoonlijk advies? Maak een afspraak met een klantenadviseur voor een gesprek op kantoor of via video. 

Lees ook

Levenslang compleet verzekerd, dankzij Dentalia Plus en Partena Ziekenfonds

Sinds 1 januari 2021 krijg je bij Partena Ziekenfonds tot 1.050 euro terug voor orthodontie. Dat is een stuk meer dan de vroegere 375 euro. Samen met de complete bescherming van extra tandverzekering Dentalia Plus, die tot 1.250 euro terugbetaalt voor orthodontie en tandzorgkosten, ben je bij Partena levenslang én compleet beschermd tegen dure tandzorg.
Maar hoe zit dat nu allemaal in elkaar, met dat aanvullend voordeel en de extra tandverzekering?
03 februari 2020

Vlaming vreest dat z'n gebit nog veel geld gaat kosten

Uit een bevraging van Partena Ziekenfonds blijkt dat 6 op de 10 Vlamingen al liet sleutelen aan zijn gebit onder de vorm van orthodontie, kronen, implantaten of een vals gebit. De helft van die mensen vindt dat een goede reden om te kiezen voor een extra tandverzekering.