NieuwsGezond leven
28 januari 2020

deel

Gloednieuw receptenplatform Zeker Gezond

Vlaams Instituut Gezond Leven lanceert  ‘Zeker Gezond’: een gloednieuw receptenplatform. Zeker Gezond wil burgers helpen bij het inplannen en bereiden van gezonde maaltijden. Aan de lancering is een televisiespot en socialmediacampagne gekoppeld. 
Gloednieuw receptenplatform Zeker Gezond

Over Zeker Gezond

Zeker Gezond bevat meer dan 1000 recepten: lekker, eenvoudig én in lijn met de voedingsdriehoek. Alle recepten zijn raadpleegbaar via een website en app (in de App store en op Google Play). Op beide platformen kan je uitgebreid filteren en zoeken op recepten en ingrediënten.

Je vindt er tonnen lekkere inspiratie, je kan er ook een persoonlijk profiel aanmaken, waar je enkele persoonlijke voorkeuren en allergieën kan instellen. Zo’n persoonlijk profiel laat je ook toe te werken met een weekmenu en een daaraan gekoppeld boodschappenlijstje. 

Waarom dit receptenplatform? 

Gezond eten lijkt soms moeilijker dan ooit. Nochtans is het verrassend eenvoudig. Zeker Gezond is een praktisch hulpmiddel, gebaseerd op de voedingsdriehoek. Het is een betrouwbaar, inspirerend kompas bij de bereiding van elke gezonde maaltijd

Zeker Gezond App

Lees ook