Bernard testte een slaaprobot

Bernard heeft nooit problemen met inslapen, maar wordt wel vaak rond 2 uur ’s nachts wakker. Dan begint het piekeren… Hij test een high-tech slaapsnufje van onze gezondheidsshop shopavita.be: de slaaprobot. Dat ‘slaapmaatje’ helpt je lichaam en geest te kalmeren dankzij ingebouwde intelligente technologie.
 
Bernard testte een slaaprobot

Wat is een slaaprobot?

Een slaaprobot is een kussen in de vorm van een boon dat slimme technologie bevat. Het helpt je ademhaling te reguleren, zorgt voor rustgevende muziek en voor geborgenheid. Zo val je sneller in slaap, slaap je rustiger en word je fitter wakker.

Het werkt!

Bernard: “Ik val altijd snel in slaap, maar vanaf 2 uur ben ik regelmatig wakker. De eerste nacht met de Somnox is ook niet echt een succes. Blijkbaar heb ik nog niet alles goed afgesteld: hij maakt te veel lawaai en ik erger me meer dan dat ik er wat aan heb. Vanaf de tweede nacht is alles beter ingesteld.

De Somnox ademt rustig en ik laat ook de slaapmuziek spelen. En het werkt! Ik slaap meteen de hele nacht door. Dat gaat zo door de nachten daarop. Ook al is het nog even wennen aan het slapen met mijn slaapmaatje, ik slaap veel beter dan anders en voel mij overdag veel fitter.”

Ik ga ‘het beest’ missen

Bernard: “Ik kan niet anders dan positief zijn: de hele tweede testweek slaap ik elke nacht als een roosje en voel ik me overdag in topvorm en vol energie. Ik vind de slaaprobot in één woord fantastisch! De slaaprobot heeft mij als het ware opnieuw ‘leren’ slapen. Na een week voelde ik al een positief effect.

Na 2 weken vond ik het doodjammer dat ik hem weer moest inleveren. Ik wilde al een tijdje investeren in mijn gezondheid en wist dat mijn slaap één van de dingen op de lijst zou worden. Dankzij de robot is mijn slaapprobleem opgelost. Ik kan alleen maar blij zijn dat ik meegedaan heb aan deze test!”

Ken jij alle feiten en fabels over slaap? Doe zelf de test! 

Ontdek de slaaprobot op shopavita.be

Je profiteert van 10% ledenvoordeel en je kunt het product gedurende 30 dagen uittesten.


 

Artikel tags:

Slaaptips uitgetest!

Wat kun je zelf doen om beter te slapen? Ons klantenpanel deed de test. Lees de getuigenissen. 

 

Ebook slapeloosheid

Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan! Ontdek onze handige tips. Download het gratis ebook.

Lees ook

Wat is hartcoherentie?

Met hartcoherentie wordt het regelmatige interval tussen je hartslagen bedoeld. Dat je hart soms wat sneller of trager klopt, is normaal. Maar grote pieken en dalen kunnen wijzen op heftige emoties, zoals angst en stress. Ook je ademhaling speelt een rol. Als je inademt versnelt je hartslag, als je uitademt vertraagt die. Met je ademhaling kan je je hartritme beïnvloeden en meer coherent maken.
18 oktober 2021

Poets je tanden 2 keer per dag en voorkom cariës

Wist je dat 95% van de Belgen tijdens zijn levensloop te kampen heeft met cariës, oftewel tandbederf? Om dit te voorkomen is het aangeraden om twee keer per dag je tanden te poesten met een fluoridetandpasta aangepast voor je leeftijd. De Hoge Gezondheidsraad hernieuwde haar aanbevelingen rond fluoride.
15 oktober 2021

Oproep kandidatuurstelling ziekenfondsverkiezingen 2022

In juni 2022 worden de nieuwe algemene vergaderingen van Helan Onafhankelijk ziekenfonds en MLOZ Insurance geïnstalleerd. Om de zes jaar worden hiervoor in alle ziekenfondsen van het land verkiezingen georganiseerd. Wil je je hiervoor kandidaat stellen? Dat kan. Alle info vind je hier.