Bernard testte een slaaprobot

Bernard heeft nooit problemen met inslapen, maar wordt wel vaak rond 2 uur ’s nachts wakker. Dan begint het piekeren… Hij test voor een nieuw high-tech slaapsnufje van onze gezondheidsshop shopavita.be: de slaaprobot. Dat ‘slaapmaatje’ helpt je lichaam en geest te kalmeren dankzij ingebouwde intelligente technologie.
 
Bernard testte een slaaprobot

Het werkt!

Bernard: “Ik val altijd snel in slaap, maar vanaf 2 uur ben ik regelmatig wakker. Dan denk ik werkelijk aan àlles… De eerste nacht met de Somnox is ook niet echt een succes. Blijkbaar heb ik nog niet alles goed afgesteld: hij maakt te veel lawaai en ik erger me meer dan dat ik er wat aan heb. Vanaf de tweede nacht is alles beter ingesteld.

De Somnox ademt rustig en ik laat ook de slaapmuziek spelen. En het werkt! Ik slaap meteen de hele nacht door. Dat gaat zo door de nachten daarop. Ook al is het nog even wennen aan het slapen met mijn slaapmaatje, ik slaap veel beter dan anders en voel mij overdag veel fitter. Tegen het einde van de eerste week ben ik al zo aan mijn Somnox gehecht dat ik hem een koosnaam geef.”

Ik ga ‘het beest’ missen

Bernard: “Ik kan niet anders dan positief zijn: de hele tweede testweek slaap ik elke nacht als een roosje en voel ik me overdag in topvorm en vol energie. Ik vind de slaaprobot in één woord fantastisch! Na een paar dagen ben ik helemaal gewend aan zijn ademhaling, en zijn ritme wiegt mij telkens in een diepe slaap. De slaaprobot heeft mij als het ware opnieuw ‘leren’ slapen. Na een week voelde ik al een positief effect.

Na 2 weken vond ik het doodjammer dat ik hem weer moest inleveren. Ik wilde al een tijdje investeren in mijn gezondheid en wist dat mijn slaap één van de dingen op de lijst zou worden. Dankzij de robot is mijn slaapprobleem opgelost. Ik kan alleen maar blij zijn dat ik meegedaan heb aan deze test!”

Ken jij alle feiten en fabels over slaap? Doe zelf de test! 

Wat is een slaaprobot?

Een slaaprobot is een kussen in de vorm van een boon dat slimme technologie bevat. Het helpt je ademhaling te reguleren, zorgt voor rustgevende muziek en voor geborgenheid. Zo val je sneller in slaap, slaap je rustiger en word je fitter wakker.

Ontdek de slaaprobot op shopavita.be

Je profiteert van 10% ledenvoordeel en je kunt het product gedurende 30 dagen uittesten.


 

Artikel tags:

Slaaptips uitgetest!

Wat kun je zelf doen om beter te slapen? Ons klantenpanel deed de test. Lees de getuigenissen. 

 

Ebook slapeloosheid

Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan! Ontdek onze handige tips. Download het gratis ebook.

Lees ook

28 juni 2021

Laat je hartritme controleren

Elk jaar vestigt de BeHRA, de Belgian Heart Rhythm Association, de aandacht op de gevaren van hartritmestoornissen. Zo willen ze het aantal slachtoffers van deze vaak ernstige, soms fatale aandoeningen terugdringen.