5 redenen waarom onze nieuwe website jouw leven een stuk eenvoudiger maakt

Op onze nieuwe website vind je nog sneller de info je zoekt. Wat betekent de metamorfose concreet voor jou?
5 redenen waarom onze nieuwe website jouw leven een stuk eenvoudiger maakt

Jouw ziekenfonds voortaan op één plek 

Wat doet Partena Ziekenfonds voor jou? Van welke voordelen kun je genieten? Hoe steekt Partena Ziekenfonds een handje toe in kinderopvang, hulp in huis of thuiszorg? Het zijn vragen die we vaak krijgen.

Op onze nieuwe website vind je alle antwoorden op bovenstaande vragen in een mum van tijd terug. Al onze diensten zitten voortaan gebundeld op één plek waar alle informatie makkelijk terug te vinden is. Ons animatiefilmpje maakt je alvast wegwijs:

Heb je al nagedacht over de keuze van je ziekenfonds? In onze handige gids leer je er alles over!

Snelle en efficiënte zoektocht 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dankzij de vernieuwde zoekfunctie word je meteen naar de juiste webpagina geloodst. Of je nu op zoek bent naar extra informatie over je hospitalisatieverzekering of over de kostprijs van blokjes? De nieuwe website geeft een duidelijk overzicht van het hele verzekeringsaanbod. En er is meer! Partena Ziekenfonds biedt voortaan ook een online tool aan waar je zelf je voordeel kunt berekenen. Zo kom je in de toekomst nooit meer voor financiële verrassingen te staan. 

Producten komen tot leven 

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Met dit principe gingen wij aan de slag. Het resultaat? Een interactieve website waar onze medewerkers aan de hand van korte video’s een antwoord geven op enkele veelgestelde vragen. Hierdoor komen de producten van Partena Ziekenfonds toch een tikkeltje tot leven. Verder zorgt deze persoonlijke aanpak ervoor dat je vertrouwde gezichten te zien krijgt. Zo wordt Partena Ziekenfonds meer dan een website, het wordt een plaats waar je graag vertoeft.

Blijf op de hoogte 

Op zoek naar tips voor gezonde tussendoortjes? Meer weten over bewegen of zomerkampen voor je kinderen? Blijf dankzij onze blog dagelijks op de hoogte van de recente nieuwtjes en gezonde tips & tricks. Via de nieuwsberichten word je ingelicht over geplande activeiten. Voortaan hoef je niets meer te missen! 

24/7 beschikbaar voor jou 

Wil je even binnenspringen tijdens de middagpauze? Dankzij onze vernieuwde locatiezoeker vind je het dichtstbijzijnde kantoor bij jou in de buurt. Geen tijd om naar het kantoor te komen omdat je kids alle aandacht opeisen op woensdagnamiddag? Geen nood! Dankzij het Onlinekantoor kan je thuis je eigen dossier beheren. Ook boek je een afspraak wanneer het jou uitkomt via onze online afspraakmodule. Zit je met enkele prangende vragen? We zijn slechts een telefoontje verwijderd. Vergeten te bellen tijdens de kantooruren? Ook dat verhelpen we snel dankzij ons contactformulier.

Kortom, de Partena Ziekenfonds website biedt voortaan nog meer comfort. Waar jij ook bent, je kunt onze website 24/7 zowel op pc, laptop, smartphone of tablet optimaal bekijken. Dit gecombineerd met een duidelijke verdeling in het productaanbod, zorgt ervoor dat Partena Ziekenfonds je snel wegwijs maakt in de ruime waaier aan info en diensten. Maar ontdek het vooral allemaal zelf op www.partena-ziekenfonds.be.

Alles wat je moet weten over de keuze van je ziekenfonds

Heb jij al nagedacht over de keuze van je ziekenfonds? Ontdek er alles over in onze gratis gids.

Keuze ziekenfonds

Artikel tags:

Lees ook

28 juni 2021

Laat je hartritme controleren

Elk jaar vestigt de BeHRA, de Belgian Heart Rhythm Association, de aandacht op de gevaren van hartritmestoornissen. Zo willen ze het aantal slachtoffers van deze vaak ernstige, soms fatale aandoeningen terugdringen.