Workshop EHBO bij baby en kind tot 12 jaar (Brugge)

Dringende eerste hulpverlening is soms ook bij baby’s noodzakelijk. Bij baby’s en kinderen tot 12 jaar is dat anders dan bij volwassenen. Hoe pak je dat aan? 
Tijdens deze praktijkgerichte workshop leer je de basisstappen van eerste hulp toepassen. Je krijgt ook technieken aangeleerd om je kind te helpen als het zich verslikt of als het niet meer ademt en bewusteloos is. Ook preventie komt aan bod.

Heb je zelf kinderen of kleinkinderen of pas je vaak op kinderen, dan is deze workshop een echte aanrader!

Wanneer

Dinsdag 19 november 2019 van 19u tot 22u

Waar

Entrepot gebouw, Binnenweg 4, 8000 Brugge

Prijs

21 euro / persoon voor leden Partena Ziekenfonds. Vermeld 'Ik ben Partena-lid' bij inschrijving.

Registreer

Inschrijving is verplicht en kan via Alert Opleidingen.

Lees ook

14 januari 2020

(Graag) zwanger? Vertel het aan je apotheker!

Heb je een kinderwens? Of ben je al zwanger? Praat er dan zeker over met je apotheker. Want die kan je begeleiden en advies op maat over geneesmiddelen geven. Die oproep doet de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) in een nieuwe campagne.
08 januari 2020

Videocoaching bij Partena Kinderopvang

'Klein kijken naar kinderen' is een innovatieve videointeractiebegeleiding gebaseerd op een onderzoeksproject van de Artevelde Hogeschool. De methode helpt ons bij Partena Kinderopvang om onze interactie met kinderen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een boeiend nieuw project waar we trots op zijn.
08 januari 2020

Warmste Plantjes waren een groot succes

Van 18 november tot 18 december organiseerde Partena Kinderopvang een actie in kader van De Warmste Week. Onze kinderen versierden bloempotjes, wij voegden een plantje toe en we verkochten ze samen voor het goede doel. Zo zamelden we samen maar liefst 7.337,25 euro in voor Boven de wolken, een vzw die sterrenouders ondersteunt.