Workshop EHBO bij baby en kind tot 12 jaar (Brugge)

Dringende eerste hulpverlening is soms ook bij baby’s noodzakelijk. Bij baby’s en kinderen tot 12 jaar is dat anders dan bij volwassenen. Hoe pak je dat aan? 
Tijdens deze praktijkgerichte workshop leer je de basisstappen van eerste hulp toepassen. Je krijgt ook technieken aangeleerd om je kind te helpen als het zich verslikt of als het niet meer ademt en bewusteloos is. Ook preventie komt aan bod.

Heb je zelf kinderen of kleinkinderen of pas je vaak op kinderen, dan is deze workshop een echte aanrader!

Wanneer

Dinsdag 19 november 2019 van 19u tot 22u

Waar

Entrepot gebouw, Binnenweg 4, 8000 Brugge

Prijs

21 euro / persoon voor leden Partena Ziekenfonds. Vermeld 'Ik ben Partena-lid' bij inschrijving.

Registreer

Inschrijving is verplicht en kan via Alert Opleidingen.

Lees ook

Gezond zwanger worden? Zo pak je het aan!

Een kinderwens en dus van plan om zwanger te worden? Prachtig nieuws! Alvast dit: in de eerste weken van je zwangerschap weet je vaak nog niet dat je zwanger bent. Toch zijn die eerste weken cruciaal. Je baby in goede omstandigheden laten groeien begint immers al vanaf het moment dat je beslist aan kinderen te beginnen. Of stopt met je voorbehoedsmiddel.
06 april 2020

De kindbegeleiders van Partena Kinderopvang blijven actief, ook in coronatijden

Kinderopvang blijft ook in coronatijden gegarandeerd bij Partena Kinderopvang. Maar om een kwalitatieve dienstverlening te blijven leveren, centraliseren we ons aanbod tijdelijk in een 25-tal kinderdagverblijven, verspreid over Vlaanderen. Een deel van onze kindbegeleiders is dus aan het werk op die locaties. Maar ook de rest van ons team zit niet stil. Ontdek hier waar we mee bezig zijn.

Coronavirus: veelgestelde vragen over zwangerschap

Heb ik als zwangere vrouw een groter risico om besmet te geraken met het coronavirus? En als ik besmet ben, wat betekent dit voor mijn baby? Zijn er zaken waar ik extra moet op letten? Deze vragen spelen ongetwijfeld door het hoofd van de vele zwangere vrouwen, die net zoals iedereen de berichten over het coronavirus lezen en horen. De Vlaamse Vereniging Obstretische Gynaecologen lijst enkele vragen en antwoorden op.