NieuwsGezin
08 januari 2020

deel

Warmste Plantjes waren een groot succes

Van 18 november tot 18 december organiseerde Partena Kinderopvang een actie in kader van De Warmste Week. Onze kinderen versierden bloempotjes, wij voegden een plantje toe en we verkochten ze samen voor het goede doel. Zo zamelden we samen maar liefst 7.337,25 euro in voor Boven de wolken, een vzw die sterrenouders ondersteunt.

Het concept

Plantjes verkopen voor het goede doel.

Welk goed doel?

Onze kindbegeleiders kozen samen voor de vzw Boven De Wolken, een organisatie die ouders ondersteunt die hun kindje heel vroeg hebben verloren.

Wat hebben we gedaan?

Tine Lauwaert, experte kinderopvang: "Iedereen van onze dienst werd gemobiliseerd. Alle kinderen uit onze 40 kinderdagverblijven hebben bloempotjes geschilderd. En wij hebben samen de plantjes verkocht. Het was hartverwarmend om te zien hoe al onze kinderdagverblijven bezig waren met de actie. We verkochten plantjes aan ouders, familie, vrienden en ook deur-aan-deur met de kindjes in de kiddybus."

De Warmste Plantjes in cijfers

  • We schilderden en verkochten 2.800 Warmste Plantjes!
  • De actie deed de temperatuur op onze dienst met minstens 5 graden stijgen!
  • Partena Ziekenfonds deed een extra bijdrage van 1.390 euro cadeau!
  • We zamelden samen 7.337,25 euro in!

Tine Lauwaert, experte kinderopvang: "En tot slot, bovenal niet in een cijfer uit te drukken: bedankt aan iedereen voor jullie warme harten met gouden randje! Partena Kinderopvang draagt zorg voor elkaar."

Lees ook

14 januari 2020

(Graag) zwanger? Vertel het aan je apotheker!

Heb je een kinderwens? Of ben je al zwanger? Praat er dan zeker over met je apotheker. Want die kan je begeleiden en advies op maat over geneesmiddelen geven. Die oproep doet de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) in een nieuwe campagne.
08 januari 2020

Videocoaching bij Partena Kinderopvang

'Klein kijken naar kinderen' is een innovatieve videointeractiebegeleiding gebaseerd op een onderzoeksproject van de Artevelde Hogeschool. De methode helpt ons bij Partena Kinderopvang om onze interactie met kinderen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een boeiend nieuw project waar we trots op zijn.

Onze medewerkers groeien elke dag

Bij Partena Kinderopvang willen we niet alleen onze kindjes, maar ook onze medewerkers doen groeien. We zijn trots op het 'Investors in people' label dat we dit jaar opnieuw verdienden.