Heerlijke verwendag in de opvang

Bij kinderdagverblijf Appelboompje  in Oosterzele werkten ze de hele week rond het thema ziek zijn. Aan het eind van de week genoten kindjes en begeleiders er van een heerlijk verwendagje! 
Heerlijke verwendag in de opvang

Thema: ziek zijn

“De hele week werkten we rond het thema ziek zijn. Onze arm deed pijn, ons hoofd, we maakten een eigen ziekenwagen, leerden schilderen met spuitjes…” zo vertellen ze bij Appelboompje.
Maar bij ziek zijn hoort natuurlijk ook “zorgen voor”. Niets zo fijn als iemand die voor je zorgt en je in de watten legt als je je niet zo lekker voelt. Het hoogtepunt van de week was dan ook de verwendag. 

Genieten van top tot teen

Samen met de kindjes maakten ze een eigen gezichtsmasker om heerlijk te ontspannen. Die gezichtsmaskertjes waren trouwens best wel lekker!

Iedereen kreeg weer een frisse blik dankzij een koel schijfje komkommer op de ogen. 
De verwennerij ging verder met een warm voetbad, en als ideale afsluiter die dag kon iedereen tot rust komen met een kersenpitkussentje op de buik.

Zowel de kindjes als de begeleiders genoten intens van deze verwennerij. En ook de mama’s en papa’s hebben vast meegenoten toen ze hun kindjes weer helemaal ontspannen en relaxed kwamen ophalen. 
 

Lees ook

Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.

Ontdekking van het blotevoetenparcours in Heldenhuis

Een blotevoetenpad buiten kenden we al, maar ook binnen kun je heel eenvoudig zo’n tactiel pad maken. Bij kinderopvang Heldenhuis in Antwerpen maakten ze er een met verschillende materialen, om dan de kleine voetjes op verkenning te laten gaan.