NieuwsGezin
06 december 2019

deel

Vertrek goed geïnformeerd op reis met gezondheidsapp Wanda

Vertrek je binnenkort op reis naar het buitenland? Dan informeer je je best over de mogelijke gezondheidsrisico’s op je bestemming. Dat kan vanaf nu met Wanda, de nieuwe app van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG).

Up-to-date gezondheidsinfo, ook offline

Een buitenlandse trip gepland? Goed nieuws, vanaf nu heb je met de app Wanda alle gezondheidsinfo over je bestemming in je broekzak steken. Wanda is bovendien gratis, heel gebruiksvriendelijk en de app bevat alle up-to-date gezondheidsinformatie die je ook op de site van het ITG kan vinden. Een probleem met je internetverbinding? Geen nood, de meeste info is ook offline beschikbaar. 

Louter informatief

Het ITG benadrukt wel dat Wanda geen medische app is. Wanda vervangt dus geen rechtstreekse raadpleging bij een arts. Heb je medisch advies op maat nodig? Dan ga je best naar de huisarts of het ITG voor je op reis vertrekt. 

Meer info

Neem een kijkje op www.wanda.be om de gratis app te downloaden. 

 

Artikel tags:

Lees ook

21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.

Volg de avonturen van je kind op onze jeugdkampen

Een dagje kamp is voor kinderen best wel intensief. Vaak zijn ze ‘s avonds zo uitgeteld dat ze het niet meer uitgebreid kunnen navertellen aan het thuisfront. Daarvoor hebben de organisatoren van Idee Kids een oplossing bedacht: bloggen!