Een trouwfeest in het dagverblijf

De liefde tussen 2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter in Melle was zo overduidelijk, dat de kindbegeleiders die liefde wilden vereeuwigen. Ze hielden daarom een heus trouwfeest voor de 2 tortelduifjes.
Een trouwfeest in het dagverblijf

2 peutertjes in kinderdagverblijf Boskabouter waren altijd onafscheidelijk, en zouden binnenkort samen naar school vertrekken. De kindbegeleiders voelden zich dan ook verplicht om deze kalverliefde in de echt te verbinden.

G en E waren altijd samen,en deden ook alles samen, zelfs in het weekend. Ook de ouders van de andere kindjes zagen duidelijk de liefde tussen hen twee. Iedereen werd dus aangespoord om hun paasbest naar het kinderdagverblijf te komen op de dag van de trouw

Kosten noch moeite werden gespaard, iedereen kwam in avondkledij: strikjes, blazers en feestelijke jurkjes waren de rode draad doorheen de dag.

Na de ceremonie, het diner en natuurlijk de Connemara werd er ook een fotoshoot gehouden van het kersverse koppel, en mochten ze hun eerste dans opvoeren in het bijzijn van alle andere kindjes. Ze gingen naar huis met hun huwelijksgeloften en leuke herinneringen aan deze mooie dag. En ook wij, de gasten van het trouwfeest, genieten nog steeds na. 

 

Lees ook

Ontdekking van het blotevoetenparcours in Heldenhuis

Een blotevoetenpad buiten kenden we al, maar ook binnen kun je heel eenvoudig zo’n tactiel pad maken. Bij kinderopvang Heldenhuis in Antwerpen maakten ze er een met verschillende materialen, om dan de kleine voetjes op verkenning te laten gaan.