Op taalkamp: een balans tussen plezier en leren

Waarom niet eens Frans of Engels praten op kamp? Je leert er zoveel sneller dan op school, en je amuseert je rot. Dankzij de professionele begeleiders zijn taalkampen geschikt voor iedereen, of je nu goed bent in talen of niet. Schrijf je kind in op een taalkamp van onze kamppartner vzw Roeland. Partena Ziekenfonds voorziet een mooie terugbetaling.
Op taalkamp: een balans tussen plezier en leren

Een taalkamp begint vanaf het moment van vertrek

Stapt je kind op een bus om naar de Franse Ardèche te vertrekken voor een taalkamp Frans? Vanaf het moment dat je kind op de bus stapt, wordt er uitsluitend in de doeltaal van het kamp gesproken en dit tot hij of zij terug op de bus naar huis stapt. Het taalkamp is een hele creatieve en ludieke onderdompeling in de taal. Leuke activiteiten worden gecombineerd met workshops. De workshops worden op een speelse manier gegeven zodat er een leuk evenwicht blijft tussen plezier en bijleren.

Een taalkamp Frans was sowieso één van de leukste kampen die ik ooit gedaan heb. Tien dagen niets anders spreken dan Frans, dan begin je zelfs te dromen in het Frans (lacht). Het helpt je enorm vooruit op grammaticaal vlak en je vocabulaire breidt uit. Na zo’n taalkamp ben je mondiger, er is geen drempel meer om de taal te spreken.
Nina, 16 jaar

Roeland Taalvakanties

Tijdens een Roeland taalkamp dompelen de ervaren monitoren de kinderen op een toffe, boeiende en goed omkaderde manier onder in een vreemde taal. Tijdens de sportactiviteiten, de spelmomenten en de workshops leren de jongeren de vreemde taal op een creatieve manier te gebruiken in alledaagse situaties. Ook contact met de lokale bevolking is belangrijk.

Met één monitor per vier deelnemers biedt Roeland vzw een sterke omkadering.

  • Taalkamp Frans

    Wil je kind de Franse taal beter onder de knie krijgen? Ga mee op Roeland Taalkamp Frans, de meest unieke ervaring om je taalvaardigheden te verbeteren. Kinderen van 6 tot 18 jaar kunnen tijdens de zomer, krokus en herfst hier een taalkamp Frans volgen. Tijdens een taalkamp Frans spreken de kinderen en de begeleiders het hele verblijf Frans. Zo krijgen ze een innovatief taalbad. Daarnaast zorgen uitstappen in de regio voor een verrijkende ervaring.
  • Taalkamp Engels

    Ben je eerder op zoek naar een taalkamp Engels voor een van je kinderen? Ontdek het aanbod aan taalkampen Engels van Roeland. Tijdens een taalkamp Engels oefent je kind veel met het spreken van het Engels en beleeft hij/zij tegelijkertijd een leuke vakantie. Twee vliegen in één klap!
  • Taalkamp Nederlands

    Naast taalkampen Frans en taalkampen Engels biedt onze partner Roeland ook taalkampen Nederlands aan voor anderstaligen. Kinderen en jongeren krijgen dan de mogelijkheid om Nederlands te leren tijdens een recreatief taalkamp.

Jouw voordeel als klant van Partena Ziekenfonds

Als je kind op taalkamp gaat met Roeland taalvakanties krijg je als lid van Partena Ziekenfonds tot wel 30 euro korting. De vrienden van je zoon of dochter profiteren mee want ook voor hen is er een korting, zelfs als ze geen lid zijn van Partena Ziekenfonds. Breng de kamporganisator op de hoogte bij de inschrijving.

Bovenop je korting krijg je bij Partena Ziekenfonds een terugbetaling van je inschrijvingsgeld, en een fiscaal voordeel.

Ontdek hier je voordeel en hoe je dit moet aanvragen!

Bekijk het aanbod op ikgaopkamp.be!

Lees ook

18 juni 2021

Kriebels en Kuren en Idee Kids worden Heyo

In september slaan Idee Kids en Kriebels & Kuren de handen in elkaar. En als twee vakantiekampexperten de koppen bij elkaar steken, geeft dat vuurwerk. Reken dus op nog meer onvergetelijke momenten. Voor klein en groot!
21 september 2020

Hoe tevreden ben jij over Mediphone Assist

Als lid van Partena Ziekenfonds kun je beroep doen op de medische reisbijstandscentrale van Mediphone Assist. Maakte jij daar afgelopen jaar gebruik van? Dan zal je misschien een mail of sms ontvangen van Mediphone Assist, met de vraag om deel te nemen aan een enquête.